Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az jár jobban, aki szakít a másikkal?
Azért ennyire 100-ra nem lehet azt mondani hogy a szakító fél nem sérül. Sérülhet az a fél is, attól függően hogy mi a szakítás oka.
Pl megcsalod és szakít veled, az neki is sérülés.
Én is ezt tapasztaltam férfi oldalról nézve.
Már be volt készítve az utódom csak le kellet sz0pni, megkellet lovagolni gumi nélkül.
Aki szakít az már tervezi az esetek nagy többségében. Néha van olyan hogy el törik a mécses akkor kb mind a kettő fél 0 van.
Nők sokkal tudatosabbak, folyamatosan monitorozzák a kapcsolatot és a saját lelki állapotukat és még össze is beszélnek ez ügyben. Amikor meg fogan bennük a gondolat egyből el kezdenek nézelődni. Amúgy ennek vannak jelei eléggé nyilvánvaló ha tudod mit kell figyelni. Én is láttam előre legutóbb de nem akadályoztam meg mert bogyós növény volt a csaj, keserítsen mást.
Pasiként ha nem vagy tipik chad akkor ha ki dobnak onnantól kezdve bizonytalan a sorsos mert egy pasi nem sokat ér jelenleg.
Voltam 'chad' állapotban akkor tapadtak a csajok most, hogy meg híztam rá se néznek ami érthető is. Innen tudom, hogy pasinak lenni a hús piacon ha pl kövér vagy olyan mint ha le járt volna a szavatosságod.
Nőket azért be szokták védeni de pasikat nem. Szerencsére ez kezd változni és már a dagadt disznó már nem csak pasira mondható. Egyenlőség :)
Hallgasd meg ezt a két számot és sokminden kiderül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!