Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legdurvább dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog amit szakitás miatt csináltál magaddal?

Figyelt kérdés

Olvastam már olyanról is hogy volt aki ez miatt öngyilkos lett.

Azért ez szerintem elég gáz,egy nő,egy férfi sem ér annyit.

2024. jan. 9. 14:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Bőgtem, ittam, botrányosan viselkedtem, és majdnem hozzámentem egy nálam 18 évvel idősebb pasihoz.
2024. jan. 10. 08:07
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
18 éves voltam és kicsit kapcsfüggő. Az exem úgy szakított velem, hogy azt mondta, nagyon szeret és csak engem óv magától (hazudott nekem sok dologban). Akkor sírtam meg könyörögtem neki. Két nap múlva felhívtam telefonon, de nem nagyon akart beszélni. Kerestem a társaságát 3 hétig, osztálytársak voltunk, de ő ignorált. Néha ráírtam, meg se nézte. Direkt bunkó volt. Kértem tőle egy utolsó beszélgetést, akkor elmondta, hogy ő boldog nélkülem, mindezt 3 hét után, és hogy csak 3 napig volt rosszul miattam. Ezután én a pasizásba, bulizásba, ivásba menekültem, minden hónapban más csávóval csókolóztam, lépten nyomon próbáltam ismerkedni, heti egyszer beba.sztam. Ez olyan fél évig tartott.
2024. jan. 10. 13:27
 23/31 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 19-es. 24 Földön eltöltött évem alatt csak 1 lánynak keltettem fel az érdeklődését és még nem is akárhogyan. Ő volt az egyetlen, akinek bejöttem. Sajnos a körülmények úgy hozták, hogy fenntarthatatlan a kapcsolatunk, de a kettőnk közötti szeretettel semmi baj nem volt. Ez egyszerűen embertelenül fáj, mert tudom, hogy soha a büdős életben nem lesz senkim, az egyetlen esélyem most szállt el a szemem előtt egy párkapcsolatos életre. Ez sajnos megváltoztathatatlan tény.

Nem fog segíteni az idő. Ezen nem. És nem is érdekel más lány igazából. Az meg, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok engem nem érint, ugyanis a családommal gyűlöljük egymást.

2024. jan. 10. 16:46
 24/31 Hans Pötterman ***** válasza:
79%
De igen, fog segíteni az idő! Én se hittem benne,de így volt! Nagyon nagyon melypont ez egy ember életében,az első szakítást legtöbben hasonlóan éljük meg. Kitartás !
2024. jan. 10. 17:37
 25/31 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen így nem fogok tudni hosszú hónapokig élni. De megkockáztatom, hogy talán még egy hetet sem fogok kibírni.
2024. jan. 10. 17:44
 26/31 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
De igen, ki fogod bírni. Én is pont ezt hittem.
2024. jan. 10. 17:45
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ki fogod bírni meglátod és idővel jobb lesz. Volt barátnőmmel közös terveink voltak, terveztük az összeköltözést, volt közös kutya, stb. Azt hittem ő lesz a majd a feleségem, a gyermekeim anyja. Mást el sem tudtam volna képzelni magam mellé, majd egyik percről a másikra felrúgott három és fél évet egy másikért. Eltelt azóta majdnem fél év és rájöttem, hogy jobb volt így, mert az ilyen ember ha nem most, akkor később csinálta volna meg ugyanezt. Próbáld meg lekötni valamivel a figyelmedet, hogy ne rá gondolj folyamatosan és idővel már csak a múltad lesz

26f

2024. jan. 10. 23:13
 28/31 anonim ***** válasza:

Túl fogod élni. Én is túléltem, pedig akkor azt hittem, nincs tovább. Nekem is az idő segített, egy nap arra ébredtem, hogy már nem hiányzik. Kitartás!

#21 voltam

2024. jan. 10. 23:24
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
27-es, én is hasonló helyzetben vagyok de nem igazán tudtam ezt feldolgozni... neked, hogyan sikerült?
2024. jan. 11. 12:53
 30/31 anonim ***** válasza:

Két dolognak is köszönhetem. Az egyik az, hogy szakítás után megpróbált engem beállítani hibásnak mások előtt, így rájöttem, hogy nem az a személy volt akinek több, mint 3 évig gondoltam, így már nem is akartam volna visszakapni.

Magát a fájdalmat, a csalódottságot, magányt és sorolhatnám, azzal győztem le, hogy elkezdtem konditerembe járni és a lelki "fájdalmat" fizikai "fájdalommá" alakítani, mert azt könnyebb volt elviselni. Életem legjobb döntése volt, amellett, hogy mentálisan is helyre tettem közben magam, fizikailag is láthatóan valtoztam. Érdekességképpen megjegyzem, hogy három hete felhívott, hogy hiányzok neki és szeretne találkozni. Szerencsére nem hamarabb jött rá, mert talán igent mondtam volna neki. Ha veled is hasonló fordul elő, akkor neked is ezt tanácsolom

(27. Voltam)

2024. jan. 11. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!