Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért keretezi át az exem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keretezi át az exem az egész történetünket?

Figyelt kérdés
Utólag mindent megmásít. Vagy átszínezi vagy tényszerűen hazudozik. Úgy indult a történt eredetileg hogy szánalomból jött velem össze és súlyosan a földbe alázott, testti lelki roncsot csinált belőlem, de az évek során valahogy az lett belőle hogy ÉN bántalmaztam ŐT. A történetünkből egy tipikus metoo sztorit csinált amiben ő a gyámoltalan bántalmazott nő és ezzel haknizik az ismerősök között és az interneten is. A jóhírem olyan szinten tette tönkre hogy már álnéven lehetek csak fenn fb-on. Miért csinálja több év távlatból ezt még úgy is hogy nem is beszélünk és új párja van?

2024. jan. 6. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy hiába válaszoltok neki, valójában ő a személyiségzavaros és hazug is.

Sajnos tudjuk páran, ki ez a kérdező.

2024. jan. 8. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Elöfordulhat, 11 es, van olyan elmebeteg, aki anonim is hazudik
2024. jan. 8. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő pont ilyen.

Itt van az oldalon az exe, neki csinálja a műsort.

Meg szerzett magának egy felbőszített hím csicskást is, akit szintén hergel és etet.

Amúgy a szakítás az exével 13 évvel ezelőtt történt, és a nőnek több, mint 10 éve van új párja.

Szóval 13 év alatt nem dolgozta fel, nyünyög, és többször előadta, hogy öngyilkos akar lenni, és magát az exét is zsarolta ezzel.

Amúgy meg bántalmazó és erőszakos volt.

2024. jan. 8. 19:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Értem 13 as, mennyi a hazug zakkant, szerintem az ilyen sajat maganak is hazudik, nem lehet elvárni tőle őszinteséget!
2024. jan. 8. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem két exem is hazudott rólam, az egyik elég keményen, a másik csak szokásához híven, mert ő kamugép volt eleve.

A kamugép azt mondta a közös ismerőseinknek, hogy én azért akartam ugyanarra az egyetemre jelentkezni, mint ő, hogy szemmel tartsam, és hogy megtiltottam neki, hogy lányokkal beszéljen. Ez a megtiltottam dolog az volt, hogy szerelmes volt helyettem egy csajba, és vele szexchatelt, és megkértem, hogy ha velem akar maradni, akkor ezt hagyja abba. Az egyetemeset nem tudom, honnan vette, eleve én találtam ki, hogy melyik egyetem melyik szakára mennék és mondta, hogy őt is érdekelné ugyanaz a szak ugyanott. Neki igazából annyi oka volt rá, hogy már nagyon megszokta, hogy mindig mindenkinek mindenről hazudik, és nem hagyhatta ki a szakításunkat sem. Azt mondta, megbánta, hogy összejött velem. Hát szerintem én jobban bánhatom :D

A másik, na ő aztán talált ki dolgokat :D Alkoholista vagyok = szoktam alkoholt inni bulikban. Úgy adta be, hogy én minden hétvégén olyanra iszom magam, hogy azt sem tudom, hol vagyok és csak fekszem a földön magamon kívül. Életemben nem volt ilyen még, nemhogy rendszeresen. 2 évig voltunk együtt, ebből másfelet végig veszekedtünk és nem egyszer álltunk szakítás szélén, mégis azt mondta másoknak, hogy semmi előzménye nem volt és ő mindent megadott nekem, én egyszr csak a semmiből kidobtam. Később ezt arra módosította, hogy első alkalommal, amikor valamin összevesztünk, kidobtam. Nem létezik olyan pár, aki két év alatt nem veszekszik egyszer sem, majd egyszer mégis sikerül valamin összekapni és egyből szakítás lesz. Ő kuncsorgott a barátságomért 4 nappal a szakítás után, hogy most neki rossz, de egy idő után szeretne a barátom lenni. Ezt úgy adta elő, hogy én zaklatom a barátságommal és írogatok neki folyamatosan. Megfenyegetett, hogy megver engem, apámat meg megöli, ezt úgy adta elő, hogy én és apám fenyegettük meg őt, hogy "kiirtjuk az egész családját". Apámmal amúgy annyi volt a baja, hogy szóltam neki, hogy fenyeget, hogy megver engem és annyit mondott, hogy megvéd. Na ő igazából magának is hazudott szerintem, mert nem tudta elviselni a fájdalmat, azt, hogy ő cseszte el, ezért próbált felállítani egy olyan képet, hogy ő mindent jól csinált, nem ő tehet róla, és könnyebb volt neki, ha a környezete is elhiszi. Amúgy volt kitől tanulnia, a családja is ilyen hazudós, a nagynénje konkrétan megfenyegetett, hogy elküldi a szüleimnek a nem létező részegen földön fetrengős videót rólam, meg hogy az exem hamar talált új nőt, képesek voltak egy ismerősüket beszervezni néhány "romantikus" kép csinálásához, hogy én azt higgyem, túl van rajtam... :D

2024. jan. 9. 10:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Utolsó egy ribitől szabadultál, mert ez férfi nem volt. Aki szeret megvéd és így nem ócsárol
2024. jan. 9. 10:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szép amiket írogat ez a Hubert csak azt hallgatja el hogy ő maga milyen ember :D Mentális beteg aki pszichiátriát járt és önkényesen abbahagyta a gyógyszereket amiket felírtak neki és az orvos szerint szó se volt róla hogy ne kéne őket továbbra is szedni.Családon belül halmozódik náluk a selejtesség - az összes felmenője alkoholista, ferde hajlamú, meleg, pedofil, vérfertőző és köztük ő maga is. A kezeletlen mentális betegsége miatt oda is jutott hogy majdnem embert ölt mert nem tudta kezelni a dühét és addig folytogatta a saját családtagját amíg vérben nem forgott a szeme. Vicces hogy egy ilyen ember próbálja mesélni hogy én milyen beteg vagyok :)))
2024. jan. 9. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Az exem is ilyen. Halálosan nem érdekel. Már a múlt, vele ellentétben ÉN túlléptem kettőnkön, ő meg csinál, amit akar.
2024. jan. 9. 23:53
 19/21 anonim ***** válasza:
17-es már többször kértük, hogy TAKARODJ EL! az oldalról és ne gerjeszd a feszkót!
2024. jan. 9. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a rendszeres nemi erőszak igen, a nő bántalmazása, bármennyire próbálod szépíteni.
2024. jan. 9. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!