Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keretezi át az exem az egész történetünket?
Nárcisztikus személyiségzavar egyik tünete a partner mocskolása, befeketítése, akkor is, ha jól egyeztek. Neki FONTOS hogy az emberek őt szimpatikusnak lássák és téged a rossznak. Ne kérdezd miért, ez a zavar egyik alaptünete, ezt csak ők értik, a kirakatnak élnek.
Ez semmi ahhoz képest hogy mi fog következni még, ha folytatod a kapcsolatot, de elmegyógyintézetben fogod végezni, vagy agyvérzéssel fogsz feküdni otthon, ő meg majd kúratja magat a masik ágyon melletted
Ahogyan írták ketten: személyiségzavarra utal.
Az én párommal is történt ilyen és egy egész társaság benne volt a pakliban. Egyikük konkrétan kihasználta a helyzetet és még egy barátom is ellenem fordult. Ugyanez volt: ghosting-olt és téves emlékekről magyarázott. Paranoid téveszmés tünetei voltak és ezt pont rólam terjesztették. Igazából volt nála gyógyszeres nárcisztikus probléma és ezt súlyosbította nála egyetlen dög ember. Csakhogy én vagyok az az ember, akivel senki sem tehet ilyet. Addig küzdöttem, amíg párom visszafordult hozzám és leszámoltunk a társasággal. Nagyon sok ember megbukott ekkor. Mi immáron együtt élünk és minden tünet eltűnt. (A gyógyszert nem szedi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!