Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi az oka annak hogy a szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy a szakítást gyakrabban a nők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 21:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem tudok nyilatkozni mert csak 1 ffivel volt dolgom, es o masabb mint a többi mert vannak hormonális problémái , azaz nincs sex már mióta mert nem működik a c. hormonzavar stb miatt pedig normál alkat nincs elhizva 39.

Én számítanék nőként nem csak a sex hianya miatt, most elkepzelitek miyen ronda lehet ez a nő -nem epp ellentéte, tehát- azért számítanék mert nem akarnék leélni igy egy életet, elég volt ebből 2 ev is, igy is sokat tűrtem.

Ti ffiak elvagytok, nektek a lényeg hogy most vhogy húzzátok ki, a jelen pillanat legyen jó azt lesz vhogy. Mar aki de kb.ilyen különbséget látok

2024. jan. 7. 22:15
 22/31 anonim ***** válasza:
Számítanék -helyesbítve
2024. jan. 7. 22:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Szakítanék - bocsi sokadjára kijavította a teló
2024. jan. 7. 22:16
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

- a nők kevésbé tudják elviselni a langyos kaki kapcsolatokat, érzelmesebbek annál

- a nők jobban megvannak fix szex nélkül

- a férfiak hajlamosabbak a megcsalásra (nem azt mondom, hogy a nők mind hűségesek, de a férfiak közül több van, aki a változatosság miatt is csal, nemcsak amiatt, ha érzelmileg el van hanyagolva)

- attól függetlenül, hogy változnak azért a trendek, még mindig dívik az, hogy a nő viszi a háztartás nagy részét akkor is, ha mindketten dolgoznak... így sok esetben a férfi kvázi az ingyencselédet is elveszíti, ha szakítani akarna

2024. jan. 8. 02:16
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szakítás után nem lesz már szex.
2024. jan. 8. 08:11
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom a kérdés statisztika alapján merült-e fel, vagy csak wishful thinking.
2024. jan. 8. 19:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Velem többször szakítottak, mint én velük, nő vagyok. Egyébként szerintem azért, mert a nők elvannak szex nélkül, náluk a szexhiány nem ugyanaz, mint egy férfinál. Olyan, hogy húúú de b.asznék most egyet :D Aztán egy gyors maszti és mehet tovább az élet, jövőhétig eszembe sem jut a szex, ha hozzá vagyok szokva, hogy nincs már egy ideje. A férfiak meg nem tudják elviselni, hogy egy hónapja nem tették be a farkukat egy punciba. Én meg kétszer két évig nem szexeltem és semmi bajom nem lett tőle :D Plusz a npk könnyebben találnak párt, amennyiben nincsenek nagy igényeik. Normálisat persze nehéz, de könnyebb. Én felmegyek Tinderre, kimerítem a jobbra húzásaimat és minimum egy randim le is lesz aznap beszélve, egy férfi meg örül a heti egy matchének, aztán havonta egy van, aki vissza is ír neki. Nőként lehet élvezni a szabad pasizást is, elmegyek egy buliba, tuti lesz legalább egy helyes srác, akivel táncolhatok és csókolózhatok, meghív egy italra. A férfiaknak nehezebb csajozni, nekik kell odatenniük magukat, aztán a lány az utolsó pillanatban is mondhatja, hogy bocs, de ma este nem lesz semmi.
2024. jan. 9. 11:08
 28/31 anonim ***** válasza:
15%

Kedves kerdezo, ennek az az oka, hogy a nok mindig arra hajolnak ahol nagyobb hasznot latnak es ebbol fakad az, hogy tobbszor is szakitanak es tobbszor is kezdemenyezik.

Sajnos a mai vilagban ha egy ferfi huseget, lojalitast es mas nagyszeru ertekeket keres egy tarsban akkor melegnek kell lennie… egyebkent ez nagyon nehez. Persze kivetel az mindig van szerencsere

2024. jan. 9. 12:58
 29/31 anonim ***** válasza:

28 legyél melega akkor.

Azok nagyon lojálisak szerinted. Ott is van luk es azért nem harcolnak sokan igy hamar tied lehet.

Amúgy egy szégyen vagy.

2024. jan. 10. 09:44
 30/31 bong válasza:

#27es, emiatt az aránytalanság miatt is alakult ki organikusan az mgtow (=men going their own way)

Akik úgy döntenek, h ezen nem erőlködnek fölöslegesen.

2024. jan. 28. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!