Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a szakítást gyakrabban a nők kezdeményeznek?
Mert gyakoribb az, hogy nők vannak bántalmazva, és ettől ők szenvednek, mint fordítva.
Vagy egyszerűen csak ők jobban kapcsolatban vannak a saját és mások érzéseivel.
Nem egyes emberekről beszélünk ugye, hanem a teljes férfi ill. női európai populációról.
Nekik többször viszked 😁
Komolyra fordítva szerintem az, hogy olyankor nekik már a (jó) szex is hiányzik. Vagy T=0 pillanatban se volt jó, de ekkorra már nem tűrik, mert nem éri meg.
Hát én erre tippelek. Nagyon ritka hogy utolsó időkben is fergeteges legyen a szex. Bár volt ilyen kapcsolatom
Úgy is értelmezhetném, hogy a nő is valaminek a megkapásáért van kapcsolatban, a férfi is valami más megkapásáért, és a nő ezt megadja a férfinak, a férfi viszont hosszú időn át "nem fizetett", és így a kapcsolat egyoldalúvá vált, és a nőnek nem éri meg.
Egyszerűen több férfi tehetségtelen annak érzékelésében, mit akar a nő kapni a kapcsolatban, mint fordítva.
5# vagyok,
Jelenleg a nők diktálják a párkeresés "piacát". Ezt tudomásul kell venni.
Egy pasinak sok kritériumnak meg kell felelnie amit egy nőtől nem mindig várnak el.
Pl.: A férfi ott kezdődik hogy nem lakik otthon a szüleivel, egy nőnek ezt el nézik. Csak egy példa.
Én nem nézem el nőnek sem, ha mamahoteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!