Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most ez tényleg ennyi volt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg ennyi volt és így lett vége?

Figyelt kérdés
Több, mint 6 hónapja vagyok együtt a barátommal. Az ünnepeket (dec.24-jan.2) együtt töltöttük és nagyon jó volt, tartalmas, sok szeretettel, programmal, közös főzőcskézéssel. Nem együtt élünk, én Bp-en, ő vidéken. Nem volt vita, veszekedés, semmi. Január 2-án este hazautaztam, aznap és másnap (3-án) még beszéltünk, azóta azonban se üzenet, se hívás, se semmi nincs tőle. Látom, hogy volt online facen, viberen...stb. Ilyen a 6 hónap alatt egyszer sem volt, hogy nem jelentkezik, mindennap írt vagy hívott, vagy fotókat küldött. Így lett vége? Ghostingolt szó nélkül?

2024. jan. 6. 15:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Jezusom, hat te hulye vagy nagyon. Te mi a francert nem irtal neki? Lehet, hogy o is azt varta, hogy irj neki.
2024. jan. 6. 22:58
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem várta, éreztem, hogy nem várja, ő sem írt (holott mindig szokott), ebből pont azt éreztem ki, hogy nem érdeklem már. És jól éreztem.
2024. jan. 7. 07:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Igazad van. Az, hogy dolgozik nem kifogás illetve nagyon gagyi. Szóval menjen a francba.

Különben 6 hónap alatt már őszeköltözne ez sem volt normális. Saját tapsztalatom szerint is azokkal akik ész nélkül ugranak rögtön bele mindenbe szinte mindig gond van. Hirtelen felugrik náluk az eufória, már lagzit terveznek pár hét után aztán egyszerre csak el is tűnik belőlük a szerelem. Hirtelen rájönnek, hogy nem is jó ez amit még tegnap ész nélkül kívántak.

2024. jan. 7. 10:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagy butaság, hogy fél év alatt az összeköltözés gondolata akkora baj volna. Sok helyzettől függ általában. Távkapcsolatban én felhoztam csak elgondolkodni 3 hónap után. 2 év alatt kiderült, hogy jól éreztem negatívat. Mert exem életképtelen volt és exét 5 éven át hülyítette. Na engem nem tudott annyi időn át.
2024. jan. 7. 12:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Az is biztos, hogy volt másik nő is a képben párhuzamosan, mert olyan nincs, hogy 2-án este lekísér az állomásra, mondja, hogy költözzünk össze, alig várja, hogy újra lásson, majd 3-án eltűnik (mert mondjuk pont aznap jelenik meg álmai nője és azonnal beleszeret úgy, hogy felrúg mindent)-ez nonszensz.
2024. jan. 7. 14:16
 26/28 anonim ***** válasza:
52%

24 most saját magadat cáfoltad meg. Távkapcsolatban 3 hónap után te hoztad fel, erre meg jól érezted, hogy negatív. Akkor minek hoztad pont te fel ha jól érezted a negatívat?

És akkor veled is vaj van, ha neked 3 hó után, távkpcsban ez már felmerül. Mégis hányszor láttátok egymást, hogy oda tudtál jutni ennyi idő alatt? Napi szintű együttlét alatt is elég gyors a három hónap.

2024. jan. 7. 14:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is ismerkedik valakivel. Nem biztos, hogy van köztük valami, de alakulgat. Akkor szoktak így eltűnni (férfiak és nők is egyaránt). Lehet kivár hogy alakul a másikkal, azért nem vallott színt.
2024. jan. 7. 16:33
 28/28 A kérdező kommentje:
Csak jelzem, hogy azóta sem írt. Tehát jól éreztem, hogy ghostingolt.
2024. jan. 12. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!