Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most ez tényleg ennyi volt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg ennyi volt és így lett vége?

Figyelt kérdés
Több, mint 6 hónapja vagyok együtt a barátommal. Az ünnepeket (dec.24-jan.2) együtt töltöttük és nagyon jó volt, tartalmas, sok szeretettel, programmal, közös főzőcskézéssel. Nem együtt élünk, én Bp-en, ő vidéken. Nem volt vita, veszekedés, semmi. Január 2-án este hazautaztam, aznap és másnap (3-án) még beszéltünk, azóta azonban se üzenet, se hívás, se semmi nincs tőle. Látom, hogy volt online facen, viberen...stb. Ilyen a 6 hónap alatt egyszer sem volt, hogy nem jelentkezik, mindennap írt vagy hívott, vagy fotókat küldött. Így lett vége? Ghostingolt szó nélkül?

2024. jan. 6. 15:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy baleset érte.

Remélem,nincs baja

2024. jan. 6. 17:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ő is ugyanezt gondolja és várja, hogy írsz.

Én azért felhívnám, hogy jól van e. Egy pár vagytok, ez még nem a megalázkodás kategória, hogy megkérdezed a párodat, akivel a minap összeköltözésről beszéltetek, hogy ugyan hova tűnt.

2024. jan. 6. 17:34
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem érte baleset, a facen osztotta a híreket.
2024. jan. 6. 17:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megalázkodás, hogy megkérdezed, hogy ez mit jelent ezt, hogy gondolja? Azért egy kérdést megér ha már 6 hónap. Nem azt mondjuk, hogy te könyörögj. Csak azt, hogy kérj magyarázatot, és ez nem megalázkodás, hogy a párom magyarázza meg, mi ez a viselkedés. Persze ha nem válaszol, nem veszi fel, kikerüli a választ, kamuzik stb akkor ott nem kell tovább húzni, te küldöd el a francba, ha nem halandó esetleg beszélni sem akkor akár írásban, leírod mennyire gerinctelen és ezért vége, menjen a fenébe. Mert így még ha jól értem nincsen kimondva a vég, úgy legalább annyit teszel magadért, hogy te leszel aki lapátra teszi.
2024. jan. 6. 18:16
 15/28 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem viberen, hogy most már többet nem fogsz jelentkezni? erre visszaírt, hogy: Dolgozom.

Na persze, eddig is dolgozott, mégis mindennap tudott írni többször is, most meg 3 napja semmit.

2024. jan. 6. 19:05
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom, hogy igazam legyen, kerdezo. De hacsak nem mentalis beteg, a legnagyobb idohianyban is egy jelzes a normalis, egy jo ejszakat, emoji, barmi. Oke, lehet, hogy nagyon praktikus gondolkodasu, de meg igy is, hiaba nem lesz ettol jobb, erdekesebb egyikotok elete sem, a nem jelentkezes nagyon rossz uzenet.

Vagy egyszerre akar hol ezt, hol azt. Vagy tenyleg szerinte minden rendben, de akkor borzasztoan sivar lelke van, empatia sehol

2024. jan. 6. 19:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az összeköltözésről beszélt. Később megijedt, mert látta, hogy komolyan vetted. Ráébredt, hogy nem akar végleg vagy hosszú távon elköteleződni, ezért most lapít, sunnyog. Mert gyáva, és nem tudja, hogyan kell az ilyen helyzeteket kulturáltan, korrekten kezelni. Eloldalog.

Szakíts vele mielőbb. Legalább az önbecsülésednek adózzál azzal, hogy összefoglalod neki, hogy milyen meggondolatlan, felelőtlen.

Nem te forszíroztad az összeköltözést, korainak is érezted, ezért mondtad, hogy majd térjetek vissza rá.

De jó ez így, mert a jelleme, vagyis jellemtelensége még jó időben megmutatkozott.

Kívánj neki minden jót, és tiltsd le mindenünnen.

Persze, ha jót akarsz magadnak.

2024. jan. 6. 20:10
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi, be is fejeztem vele. :-)
2024. jan. 6. 21:54
 19/28 anonim ***** válasza:
62%

Normális kapcsolatban és főleg ennyi idő után alap reggeli-esti köszönés. Ilyen nincs, hogy felkelés után a másikra várok és ráadásul napokig. Meg sem kérdezted tőle, hogy mi van. Nem itt tőlünk kellett volna! Tulajdonképpen ugyanúgy ghosting-oltál és még észre sem vetted magadat.

35/F

2024. jan. 6. 21:56
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
S ha képesek voltatok így szétmenni, ez nem volt normális kapcsolat a szép ünnep ellenére sem. Ezért végülis egyetértek azzal, hogy offolni.
2024. jan. 6. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!