Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még rá esély?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából nagyon csalódott vagyok önmagamba, volt egy lány akivel együtt voltunk 4 évig sokszor veszekedtünk sokszor össze jöttünk. Nehéz kapcsolat volt se veled se nélküled igazából ha lehet azt mondani akkor ,,toxic’’. Igazából az életébe be jött egy pali akivel sikerült meg csalnia, (már egy éve történt) és osztálytársak azt mondta legutobb hogy ő még szerelmes belé de a fiú nem viszonozza a szerelmet viszont engem már nem szeret, próbáltam változni hátha újra szerelmes lesz belém de nem sikerült, barátok se tudtam vele maradni mert igazából nem érdekelte mivan velem, le tiltott mindenhonnan. Én még bízom benne hogy vissza jön hozzám, valaki tudd tanácsot adni aki talán ebben a cipőben járt? (Rossz kommentek vagy az értelmetlen válaszokat most ki hagynám köszönöm)2023. dec. 19. 14:29
11/11 anonim válasza:
"De azért remélem rá jön egyszer hogy kit vesztett el, és hogy nálam van rosszabb is"
Kérlek engedd meg, hogy Fodor Ákos szavait idézzem:
"Attól még senki és semmi nem jó, hogy van nála rosszabb is."
Ha egymásból a legrosszabbat hoztátok ki, ahogy te fogalmazol "toxic" kapcsolat volt, akkor jobban jártok, ha elengeditek egymást. Aztán tovább menve megvizsgálod, hogy milyen minta miatt került az életedbe. Önismeret, önreflexió. Nem a múlton rugózni, hanem tanulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!