Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még rá esély?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából nagyon csalódott vagyok önmagamba, volt egy lány akivel együtt voltunk 4 évig sokszor veszekedtünk sokszor össze jöttünk. Nehéz kapcsolat volt se veled se nélküled igazából ha lehet azt mondani akkor ,,toxic’’. Igazából az életébe be jött egy pali akivel sikerült meg csalnia, (már egy éve történt) és osztálytársak azt mondta legutobb hogy ő még szerelmes belé de a fiú nem viszonozza a szerelmet viszont engem már nem szeret, próbáltam változni hátha újra szerelmes lesz belém de nem sikerült, barátok se tudtam vele maradni mert igazából nem érdekelte mivan velem, le tiltott mindenhonnan. Én még bízom benne hogy vissza jön hozzám, valaki tudd tanácsot adni aki talán ebben a cipőben járt? (Rossz kommentek vagy az értelmetlen válaszokat most ki hagynám köszönöm)2023. dec. 19. 14:29
1/11 anonim válasza:
én csajt tiltottam le így ahogy téged a csaj, nincsen visszaút aki idáig megy azt már csak zavarod.
2/11 anonim válasza:
Én csak annyit kérek, tedd fel magadnak a kérdést, mi lenne abban neked jó, ha újra összejönnétek...
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom persze csak sokszor volt már így hogy szakítás után le tiltott, vagy én őt. De ilyen még nem volt hogy el hagyott volna ezért azért kérdeztem hogy lehet e még esély hogy vissza jön
2023. dec. 19. 14:38
4/11 A kérdező kommentje:
2/3: Talán azért lenne jó mert sok mindent vele éltem meg, hiányzik az életemből mint barát/barátnő meg még persze szerelmes vagyok belé és nehéz elengedni,
2023. dec. 19. 14:43
5/11 anonim válasza:
Mert 4 évet vele voltál. Le kell szokj róla, majd kikopik a napjaidból.
6/11 anonim válasza:
Nincs esély, ez egyértelmű. De hidd el, neked is így a jobb. Ez a lány nem szeret már téged.
Találsz majd olyat, aki igen. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Hát azért várom az üzenetét-hivását, de köszönöm szépen igyekszem azért túl lépni
2023. dec. 19. 14:53
8/11 A kérdező kommentje:
De azért remélem rá jön egyszer hogy kit vesztett el, és hogy nálam van rosszabb is
2023. dec. 19. 14:58
9/11 anonim válasza:
és hogy nálam van rosszabb is
Ez nyilván komoly vígaszt jelent majd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!