Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van szakitás kinézőbe valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szakitás kinézőbe valakinek igy karácsony felé?

Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Van igen, a barátnőmmel egy ideje úgy érzem, hogy elég lapos a kapcsolatunk.

Szombaton volt buliban, kelek fel, nincs itthon, kérdezem hol van, azt mondta egy barátnőjénél alszik, mert rosszul volt és nem tudott hazajönni.

Igen ám, de hirtelen az este óta lett +2 követője Instagramon, abból az egyik srácot visszakövette, és gyanús nekem, hogy nem a barátnőjével aludt este pláne, hogy azóta folyamatosan furcsán viselkedik.

2023. dec. 18. 16:45
 2/12 A kérdező kommentje:
1 nőre kb 50 férfi jut,ezen gondolkozz el..
2023. dec. 18. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Az utolsó kijelentést hogyan tudod alátámasztani? Én holnapután fogok szakítani. Nem vettem neki ajándékot:)
2023. dec. 18. 17:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Férfiként 0 Macthem volt a tinderen,nőként regizve meg kb napi 50-en.társkeresőn is ugyanez van,férfiként 0 levelet kapsz,nőként kb napi 100-at.Majd próbáld ki.De elég ha itt kiirsz egy kérdés nőként,és férfiként,majd nézd meg a reakciókat.
2023. dec. 18. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

1!

Rossz helyzetben vagy akkor. Jobb ha megy magától, akit lehet vinni az még most menjen ne akkor mikor házasok vagytok. Rossz lesz egy darabig de utána jó lesz minden.

2023. dec. 18. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Igen, másba vagyok szerelmes. Egy komlett idegbeteg párom van
2023. dec. 18. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Szakítás szerencsére nem fenyeget,jó ideje nincs senkim,viszont remélem,van valami kialakulóban,mert nagyon így érzem jelenleg... ❤️
2023. dec. 18. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Meglépni tuti nem fogom, de nagyon erősen a gondolataimban van.
2023. dec. 18. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Gondolkozok én is rajta.

3 hónapos kapcsolat de rájöttem hogy ennek nem ilyennek kéne legyen.

Vagyis semmi extrát nem érzek.

Jól elvagyunk de semmi több.

40F

2023. dec. 18. 23:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyszer én is beregeltem nőként egy társkeresőre, és érdekes volt, hogy kb alig voltam kész az adatok kitöltésével, de már annyi levél érkezett, hogy már számon tartani is nehéz volt kivel-mit beszéltem...persze egyből lelepleztem magam, hogy ez csak egy "teszt" regisztráció. Na már most ennek tudatában nem csoda, ha egy férfinek nem írnak vissza, hisz ember legyen a talpán aki napi több 10 emberre tud figyelni. Iszonyú a kontraszt a két fél között.
2023. dec. 19. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!