Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki eltudja magyarázni most mivan az exem fejébe?
Én is voltam már hasonlóban, csak az időmet pazaroltam. Nem éri meg, annyi lány van még odakinn. A legkisebb interakcióba is többet láttam bele, pl hogy megölelt téged, ezt is te nagyítod fel ... semmit nem jelent, ha közben továbbra is ilyen utat jár.
Gondold el, most ha ilyenre képes, hogy még vacillál 2 ember között, miközben benne van egy kapcsolatban ... mindenkire nézve gáz, gáz a csajra nézve, gáz a mostani párjára, gáz rád nézve is.
Légy bölcs, és no contact.
Ráadásul, ciki is lenne újra összejönni vele, az lenne a sztori, hogy pár hónapra kölcsönadtad egy másik faszinak, te meg várakoztál. Ösztönösen ezt a sztorit senki se tudja tisztelni (hát még a csaj) bármit megtehet, hiszen te úgy is várni fogod.
A vesszo billentyu. Otthagytad a fejibe', azert nincs neked......
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!