Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szakítás esetén öngyilkossággal fenyeget?
Ez a negyedik kapcsolatom, abból ez a második, amiben egy öngyi-jelölt nővel futok össze. Ez csak 3 hónapja tart.
Tegnap szakítottam a csajjal, de éjjel már a barátnője hívott, hogy menjek gyorsan, mert felvágta az ereit. A szakításunk oka az volt, hogy rendszeresen hazudott, engem pedig nagyon nem egyszerű átverni. Elviselni az ilyet nem tudom, főleg ha utána már a megcsalás ténye sem kizárható a részéről.
Amikor ideértem hozzá, akkor ezeket el is ismerte. Az akció nem volt komoly, bár soha sem lehet tudni, így teljes komolysággal kellett kezelnem.
Magában kárt nem tett, viszont engem sarokba szorított ezzel a lövésével. Ha akarna, akkor nagyon ki tudna velem szúrni - munkában, családban stb.
Most megnyugtattam, de néha lebukok, hogy már tényleg tele a tököm az egésszel és menekülnék tőle. Ilyenkor megint depis szövegekkel és öngyilkossággal jön.
Fiatalok vagyunk. Ami hatalmas nagy probléma, hogy neki nincs senkije rajtam kívül. Az anyja maradt csak, viszont vele rettenetesen rossz a kapcsolatuk.
Na szóval erre van valami taktika? Elhidegülés? Vagy hogy kell?
Az első öngyinél másabb volt a szitu, nem tőlem függött.
Volt hasonló barátnőm.
Ilyen esetben a legtutibb megoldás, ha hívod a segélyhívót, elmondod, mi a probléma, ők majd intézkednek. Hidd el, utána nem lesz kedve utánad koslatni. ;-) És te is le vagy fedve jogilag is, és morálisan is.
A másik, hogy meg kell szakítani vele minden kapcsolatot. A zsarolás, fenyegetőzés nem csak a párkapcsolattal nem egyeztethető össze, de még egy normális emberi kapcsolattal sem. Meg persze az ebben partner barátnőket sem árt tiltólistára helyezni.
Az en exem is ezt tette, habar pasi, de barmikor képes volt elsírni magat es folyton fenyegetett h megöli magat, bármilyen kis vitánk volt. Nagyon teátrális volt, fotózott köteleket hogy azzal megy az erdőbe, persze sose tett semmit. Vegul kiderült hogy nagyon félti magát, es fut az orvoshoz minden kis pattanással, dehogy akar meghalni csak manipulálni, meg is mondta hogy szerinte érte kár lenne.
Es azert tette mindezt mert így akarta bebizonyítani, hogy nem csalt meg, mert íme olyan ártatlan, hogy képes meg is ölni magát. Pedig folyton csalt, naponta! Es legtöbbször ugyanazzal a nővel.
Es a nő tudott rólam.
Ő meg játszotta a színdarabot. De azert gondja vlt arra hogy küldjön fotókat ami kétértelmű, hadd rágjam magam, de konkrét bizonyíték nem volt rajta, csak egy egy erdekes hely, ahova tudtam h nem megy egyedül, stb
Így manipulál a csaj.
Vállat vonok, letiltom és ennyi.
Ha annyira öngyi akar lenni, hát oké, nem az én bajom.
Utaltasd be pszichiátriára. Ez általában 3 hónap szokott lenni.
Ha úgy van vedd rá, hogy menjen el pszichiáterhez és pszichológus és kezeltesse magát. Így még kapná a megfelelő segítséget. Lenne esélye gyógyulásra/új életre. Erősebb lehetne stb.
Esély is nyílhatna arra hogy te is új életet kezdj.
Tudom hogy megint mindenki minden szarnak elfoglalt hordani és lepontoz. De ez az én véleményem. Nem muszáj megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!