Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindig jön jobb? Mindig lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig jön jobb? Mindig lesz jobb?

Figyelt kérdés
Ha szakítasz azzal, akit életed szerelmének gondolsz/hittél, akkor jön jobb? Mindig jön jobb?
2023. nov. 17. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Így akkor egyoldalú az egész..felesleges epekedni ilyen után
2023. nov. 17. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is tudom. De az érzelmek azok érzelmek. A tények azok tények.

Jól éreztem magam vele, boldog voltam. És azt az érzést keresem, ami akkor volt. De nem találom, és nem pótolja semmi. Se edzés, se nyaralás, se egyéjszakás kalandok, se barátok, se új ruhák, se városnézés. Főleg a kis nyomik nem pótolják, akikkel ismerkednem kell.

2023. nov. 17. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát pont ez a baj, mindenkiben őt keresed.Nem azt akivel jól érzed magad, aki önmagad miatt szeret! Nem szabad senkit sem hasonlítani a korábbiakhoz, nincs értelme. Gondolom még fiatal vagy?
2023. nov. 17. 20:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Hiába szeret engem valaki, ha őt nem szeretem. Mondom, csak olyan barmok jönnek, akik megkérdezik mindennap, hogy sziamizu, minden energiát belém tolnak, mert nincs más, direkt elkezdik azt csinálni, amit én, se testileg nem vonzóak, se lelkileg nem érdekelnek. Tipikus jó fiúk, akikkel ha kedves merek lenni, már felajánlkozásnak veszik, vagy jönnek a "minden barátnőmnek megadtam mindent, de mindegyik megcsalt" szöveggel, amit rohadtul nem hiszek el, mert ezekről az emberekről derül ki, hogy ők tartanak mindig több vasat a tűzben, hülyítenek, aztán ghostingolnak. De ja, főleg ilyenek jönnek, akiknek az a személyisége, hogy kedves (a visszautasításig). Ráadásul rohadt igénytelen némelyik. Volt, akivel háromszor találkoztam, és mind a három alkalommal ugyanaz a szürke Melegítőszett volt rajta, egész életét abba tölti.
2023. nov. 17. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb csak rosszabb.
2023. nov. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!