Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Előfordult már Ilyen helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már Ilyen helyzet?

Figyelt kérdés

Amikor lógott a levegőben köztetek a szakítás lehetősége.

Miért volt és mennyi ideig volt ez az állapot?

2023. nov. 14. 08:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De jobb. Bőven. 3 ev utan mellette nem sírok hanem boldog vagyok. "Kis" különbség.
2023. nov. 14. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen. Sok kudarc ért akkoriban az életben, depressziós lettem, munka után csak hevertem az ágyon, sokat ittam. Kb fél évig tartott. Úgy oldódott meg, hogy összeszedtem magam, új munkát kerestem, beiratkoztam egyetemre, visszajött az életkedvem.
2023. nov. 14. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:

"Buliztunk és aznaptól lestoppolt hogy az exemmel már tilos beszélnem ezentúl meg más pasikkal is, csak az övé vagyok."

Ja, és ez a kani jobb az előzőnél tízszer... inkább mínusz tízszer.

2023. nov. 14. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!