Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnék innen továbbjutni?
Kérek mindenkit hogy aki veszi a fáradságot hogy elolvassa és ír az pozití dolgokat írjon, kiosztás nem kell.
Együtt voltam egy lánnyal kb 4évvel ezelőtt, együtt is éltünk félig aztán szakítottam vele. Egy ideje újra meg szeretném ismerni, beszélni Vele, de max chaten sikerült kb fél éve egy darabog beszélni. 150kmre lakik tőlem. Azóta nem válaszol. Múlt héten írtam Neki hogy egy bizonyos helyen leszek egy bizonyos időben és legyen szíves jöjjön el. Nem jött. Muszáj vele beszélnem úgy érzem. Olyan érzésem van hogy nem akarom hagyni, sose voltam olyan boldog mint Vele, de elrontottam. Sajnálom hogy ez lett a vége. Milyen romantikus lépéseket tehetnék? Szerintetek hogy lehetne elérni hogy legalább újra egy asztalhoz üljünk. Az már hatalmas dolog lenne. Másnak is volt ilyen reménytelennek tűnő helyzete? Nem akarom elveszíteni végleg :(
Azt szögezzük le, hogy zaklatni nem akarom.
Valahogy úgy érzem, tényleg nehéz ezt leírni de hogy ebből lehet még valami csak bizonyítanom kell. A bizalmat visszaszerezni nem sétagalopp, nem követelőzhetek de szeretnék tenni valamit. Most úgy érzem ez az életem.
"Muszáj vele beszélnem úgy érzem."
Szerintem ő viszont nem szeretne beszélni veled.
Ne erőltess semmit, ami nem megy őszintén, jó szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!