Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 20 év után kidobott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év után kidobott?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra. Kiderült hogy már 5 éve hezitált hogy kidobjon-e? A dolgokat vele sosem lehetett megbeszélni, dührohamot kapott. Most meg olyanokat mondogatott, hogy csak az első pár év volt jó, és hogy csak a kutyánknak volt jó hogy ott voltam. Teljesen le vagyok döbbenve.
2023. okt. 30. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

Én is pontosan így gondolom, amit te megfogalmaztál.👍

Ismerek egy volt házaspárt, akik 18 évig együtt voltak.

Az elején működött a szex pár hónapig, aztán a nő egyik napról a másikra úgy gondolta, hogy neki bőven elég volt a szex és nagyon ritkán akarta és egy idő után már nulla szex volt.

A pasi úgy gondolta, hogy csak átmeneti a probléma és nem is gondolta túl.

De amikor már hosszú hetek, hónapok, majd évek, és a rengeteg beszélgetés a problémáról nem hozott változást, a pasi 18 év után kirakta a nőt.

Még a csaj volt meglepődve, megsértődve, mondván ő nem csinált semmi rosszat.

Hát nem, csak egyik napról a másikra elhanyagolta a férjét és elvett az életéből 18 értékes évet, mert a férj volt annyira fasz, hogy hűséges volt és kitartó, és mindig bízott abban, hogy helyreáll szexuális életük.

Szóval kedves kérdező, tessék elgondolkodni, hogy te mit tettél bele a kapcsolatba, hogy idáig fajult?

Nem hinném, hogy dühkitöréses viselkedéssel ismerted meg a párod.

Ő a kapcsolatban válhatott ilyenné.

2023. okt. 31. 06:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen gondot nem mondott el! Amikor kerdeztem akkor dührohama lett mindig.
2023. okt. 31. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
12: Hogyan voltál képes 20 évig így együtt élni valakivel?
2023. okt. 31. 08:54
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Na, amiért sok köcsög lepontozott, így én is lepontozok mindenkit! 🖕
2023. okt. 31. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Sok idióta lepontozó primitív!

Te is az vagy, aki most lepontozni készülsz.

2023. nov. 1. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Az élettársad egy érzelmi analfabéta és valószínű ebben a kapcsolatban nem volt az oldaláról kommunikáció sem ha 5 éve dobni akart de csak most került rá sor. Lakhatásod megoldott ?
2023. dec. 8. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok , ti nem együtt éltetek hanem egymás mellett csak …
2023. dec. 8. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!