Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan zárjam le sérülés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam le sérülés, sértődés nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel féléve ismerkedem, randiztunk is többször. Mindketten 30 körüliek vagyunk. Mondta, hogy ő a lassabb ismerkedés híve, eddig fel sem tűnt, hogy ennyire elrepült az idő. Általában jól teltek a találkák, online beszélgetések, persze voltak súrlódások, nehezebb "időszakok". Többször beszéltünk szexről, vágyakról, de még nem történt semmi közöttünk. A lényeg, hogy nem rég közölte, hogy ő úgy gondolja, hogy miután összejöttünk, utána még 1 év múlva lehetne szex.

Nem csak a szex a lényeg, de nekem ez túl lassú, van aki 2 év után elveszi a csajt, nem hogy még akkor kezdenek szexelni.

Ennek az oka nála, hogy voltak rossz tapasztalatai, első randitól szex, de pár találka után felszívódott a pasi, vagy orál után közölte van felesége, de lehetne a szeretője és hasonlók.

Megértem, hogy várni akar, de 30 körül én nem ezt keresem. Azt már eldöntöttem, hogy lezárom, csak nem tudom még hogyan kellene ezt finoman közölni.

2023. okt. 25. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

"A lényeg, hogy nem rég közölte, hogy ő úgy gondolja, hogy miután összejöttünk, utána még 1 év múlva lehetne szex."

Aztán meg, ha úgy nem passzoltok, akkor elpazarolt idő. Akkor ő barátokat keres, nem párkapcsolatot.

Az érthető, hogy csalódás miatt valaki határokat szab, de azért ez túlzás.

Első randin szexelt az előzővel, de azért most meg játszaná a szűz lánykát, aki nehezen "adja be a derekát" stb

A két véglet teljesen... arany középutat kellene neki megtalálni, nem a végleteket.

2023. okt. 25. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Magyarul mindenféle hülyegyereknek odaadta magát rögtön, majd mikor komolyan kezdenétek ismerkedni akkor várjatok vele egy évet..

Hát nem tudom ennek tudatában fog-e olyan férfit találni aki ezt kivárja.

Amúgy sztem mondd el neki nyugodtan, hogy te nem ilyen kapcsolatot képzelsz el, és hogy szerinted ez 30 évesen már gyerekes hozzáállás. Majd átgondolja, vagy nem. :)

2023. okt. 25. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
őszintén, a helyedben nem pörögnék azon, hogy megsértődik-e, vagy sem, őszinte lennék. Nem, nem bunkó, de nem is keresnék udvarias kifogást. Megmondod, hogy mások az igényeitek, elképzeléseitek egy kapcsolathoz, és számodra ez így a továbbiakban nem opció. Sok sikert kívánsz a továbbiakban, és viszlát. Ha meg ezek után kiakad, és rákérdez, hogy a szex miatt van-e, megmondod, hogy igen. Fél éve ismerkedtek, még össze se jöttetek, de majd a jövőbeli dátumhoz képest is egy év múlva hajlandó az intimitásra... Ez számomra is kissé túlzó lenne. Ha ilyen erős traumái vannak a múltbeli baklövések miatt, akkor először azokat dolgozza fel, vagy keressen kitartóan olyat, aki ebben a megkötésben partner.
2023. okt. 25. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Siman kozolheted vele, hogy ez neked lassu. Van aki 3 randi utan is tovabblep, mert jatszmazasnak veszi. Amugy ez akarmi is van a hatterben nehezen magyarazhato, hogy nem jatszmazas. Ha nem all keszen egy parkapcsolatra, akkor nem kene ismerkednie, mert ezzel nemcsak a sajat idejet rabolja, hanem a hozzad hasonloaket is.
2023. okt. 25. 09:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki finoman, hogy kicsit túlzásnak találom, de azt mondta, hogy szerinte, ha valaki komolyan gondolja az vár ennyit. Utána közöltem vele, hogy nem biztos, hogy várnék ennyit.

Viszont már eldöntöttem, hogy ezt lezárom, annak sincs értelme miattam hamarabb legyen szex, aztán, ha szétmegyünk még egy tüske legyen neki.

2023. okt. 25. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

"Már mondtam neki finoman, hogy kicsit túlzásnak találom, de azt mondta, hogy szerinte, ha valaki komolyan gondolja az vár ennyit. Utána közöltem vele, hogy nem biztos, hogy várnék ennyit."

Lehet csak tesztelt...

Egyébként, ha meg valaki valakivel jól megérti egymást, szerelmesek, akkor kizárt, hogy ennyit várjanak, mert izzik a levegő, és alig várják, hogy a szerelmük ilyen téren is kiteljesedjen.

2023. okt. 25. 09:33
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyelj, ér ennyit ez a nő?

Ha már most feltételhez van kötve minden, mi lesz később?

Nyugodtan mondd meg neki, hogy azok a pasik nem te voltál, de nyugodtan gyártson a kisagyában korlátokat, amiket senki nem ugrik meg.

2023. okt. 25. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a hozzáállás borzasztó. Én nőként nem egy hatalmas kegyet gyakorlok azzal, hogy lefekszem a szerelmemmel, hanem az nekem is jó, vágyom rá, vele akarok lenni. Nem szeret és nem akar téged, vagy aszexuális, aki felnőtt nőként éveket akar várni. Én biztos nem pazarolnék erre egy percet se tovább...
2023. okt. 25. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, miért fontos, hogy megsértődik-e? Korrekten közlöd, hogy sajnálod, de nem passzoltok. Elköszönsz és megszakítod a kapcsolatot. Ha ezen megsértődik, menthetetlen királylány. Amúgy is ilyen borsószemkisasszonynak hangzik, ami nőként is rettentő lelombozónak hangzik.
2023. okt. 25. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az Ő gondolkodásmódod is, és Tiéd is rendben van. Viszont az hatalmas gond, hogy egy ilyen dologban nem egyezik a gondolkodásmód. Az a kérdés hogy lehet-e kompromisszumot kötni vagy jobb ha elengeditek egymást. Nem tudom, erről beszélni kell. És nem tudom, mindkét félnek engedni e kell, de lehet hogy csak az egyiknek megy, lehet hogy mindkettőnek, lehet hogy egyiknek sem. Viszont max 2 alkalom akár hosszú beszélgetés erről és utána legfeljebb két napon belül el kell dönteni mi legyen.
2023. okt. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!