Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan keressem fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressem fel?

Figyelt kérdés

Fél éve,hogy szakítottunk,de úgy érzem üres az életem nélküle. Közel 3-4 hónapja nem beszélünk,de sokszor visszatér a gondolataimban. Fel szeretném keresni,hogy legalább tudjam azt,hogy minden rendben-e vele,mert úgy érzem nem voltam korrekt vele.Nem érdemelte meg,hogy megvádoljam dolgokkal amiket meg sem tett.

Csak bocsánatot szeretnék tőle kérni.. Hogyan tegyem meg?

2023. okt. 23. 08:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9: azt irta legyen boldog es egeszseges eletem,minden jot kivant.
2023. okt. 23. 10:43
 12/18 A kérdező kommentje:
10: nem hittem el egy sulyos dolgot el neki.
2023. okt. 23. 10:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Csak bocsánatot szeretnék tőle kérni.. Hogyan tegyem meg?"

majd rá 1 órán belül

"igen,vissza szeretnem kapni mert nem tudok nelkule elni.Sulyos depressziom van azota miota vege"

Jó hogy ez kiderült, mert ennek fényében szerintem már mindenki a korábbi kommentelőkkel fog egyetérteni. Te még oda vagy érte, semmiképp ne keresd fel! Okkal lett az exed, ha így visszamásznál hozzá megalázottan csak rosszabb lenne minden. Meg ez a tőle való függőség is súlyos csapdába taszítana, kiszolgáltatna neki. Vagy csak totálisan leírnád magad nála. Tekintsd egyfajta függőség letételének az exed elengedését, rossz lesz ez a pár hónap vagy ki tudja mennyi idő kell neked, gyaníto sok. De utána megtisztulsz ezektől az érzésektől. És újra önmagad lehetsz.

2023. okt. 23. 11:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Sosem leszek mar onmagam.Azota egy szomoru,elettelen valami vagyok aki nap mint a sajat halalat terveli,de nem lehet mert mindenkinek korulottem megkell jatszanom hogy tulleptem mar.
2023. okt. 23. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is, engedd el. Súlyosan függsz tőle, de miért?

Az meg, hogy egészséges életet kívánt, következtetni enged arra, hogy esetleg már a kapcsolat alatt is voltak egyéb függőségeid.

Kezdj új életet. Ha akart volna, keresett is volna, hidd el.

2023. okt. 23. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"mindenkinek korulottem megkell jatszanom hogy tulleptem mar"

Senkit nem érdekel igazából, csak téged.

A saját megnyugtatásodra bármikor felkeresheted, de legyél felkészülve arra is, hogy ő már teljesen lezárta a veled való kapcsolatot.

2023. okt. 23. 12:14
 17/18 anonim válasza:
Keresd fel attól megnyugszol, nem vesztesz semmit. Ha nemet mond, tartsd tiszteletben, és szedd össze magad! Idealizálsz egy képet, ami elmúlt nincs. Főleg ilyen hozzáállással, nem is tudnád visszaszerezni. Szerinted mennyire imponálna neki, hogy a "saját halálod" terveled? Járj el edzeni, foglald le magad,legyél a barátaiddal. Csak az időd megy, az önsajnálatoddal. Átmentem én is ezen régen, semmi értelme, senkit nem érdekel. Szurkolok Neked, hogy rendbe legyél!
2023. okt. 26. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Nő vagy férfi vagy? Mennyi idős?
2023. okt. 26. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!