Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves kapcsolat után nagy gerinctelenség szó nélkül lelépni? A másik fél hívásaira, üzeneteire nem reagálni és hagyni, hogy a másik "lekopjon"?
Ez bármennyi idő után bunkó dolog.
Nem érdekel meg 10 percet és hogy szemtől szembe mondd el?!
Hát én most ilyenbe futottam bele, és számomra rohadtul szar érzés.
Nem volt hosszú kapcsolat, talán még az sem volt, de egyik napról a másikra megfordult minden. A hölgy egyszer csak közölte, hogy hazamegy és jó hétvégét kívánt a hét közepén, meg az egész viselkedése olyan volt, mintha a büdös életben többet nem is találkoznánk.
Szerintem ha nem írtam volna neki, akkor többet egyszerűen csak nem írt volna. Így legalább annyit írt a kérdésemre, hogy szerinte nem működne ez a dolog hosszú távon.
Amúgy a legfájóbb, hogy én ilyen "nem működne" esetekben meg szoktam kérni az illetőt, hogy ha úgy van, írja le/mondja el objektíven, hogy mi az amit problémának lát, mi az ami nem vonzó bennem.
Nem szemrehányást várok, de ilyenkor még ha fájó is, jobb lenne hallani az igazságot. Kicsi a farkad, rossz a leheleted, gyerekes vagy, vagy csúnyán kiabáltál valakivel, azt mondtad/tetted ami megbántott, stb.
Valahogy még soha nem kaptam rá választ.
"Kicsi a farkad, rossz a leheleted, gyerekes vagy"
Mert úgy vannak vele, hogy magadtól is tudnod kell, a nőt meg amúgy sem érdekli már, mert kivetette a hálóját másra.
Valószínűleg tettél egy olyan megjegyzést, vagy kiderült egy olyan szelete a jellemednek, amitől kiábrándult belőled, csak egy példát mondok, azt hitte irányítható vagy, de kiderült, hogy nem. Innentől számára nem létezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!