Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom ( nő ) de én többet érzek iránta. Sajnos sokat hibáztam és összevesztünk, elhordott mindennek. Egyetlen egy haveromnak meséltem el mit érzek mert a lány kapcsolatban van. Neki azt mondtam senkinek sem mondtam semmit. Egy pár hétig jóban voltunk a vita után de már megint nem szól hozzám. Kérdeztem tőle , hogy mibaja. Azt mondta s.gghulye vagyok, szerintem a haverom elmondta hogy tud mindenről. Azóta rajtuk kattogok. Már osszehoztam őket fejben, nézem őket mikor elérhetőek ilyenek... úgy érzem magam mint egy idióta.. 33 éves férfi léttemre..2023. okt. 20. 20:11
1/5 anonim válasza:
Mit gondolsz a csaj mit gondol lehetne köztetek valaha valami több mint barátság? Nem lehet hogy ezért kapja fel a vizet?
2/5 A kérdező kommentje:
100x mondtam hogy legyen.. néha elhuzta a madzagot de semmi.. egy csók volt. Elmondása szerint nem emlékszik. Sokat beszéltünk olyanokról de csak szavak voltak. 2 évig tartott..
2023. okt. 20. 20:20
3/5 anonim válasza:
Idővel és úgy hogy többé nem talizol, nem beszélsz vele sehol semmilyen módon.
4/5 anonim válasza:
Elég férfiasságot tudtál prezentálni előtte hogy több vagy mint potenciális barát jelölt?
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egy helyen dolgozom vele.
Egyébként igen. Nagyon sokszor volt úgy hogy már arról beszélt mennyire kíván például. Aztán minden alkalommal elutasítás mert ,, nem illünk össze "
2023. okt. 21. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!