Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valakije ?
Figyelt kérdés
A párom az utóbbi időben nagyon megváltozott , alig akar puszit adni elkezdte magát nagyon parfümözni majd elő állt vele hogy neki ez nem megy , meg olyan dolgokat mondott amire vágyik ami korábban nem volt rá jellemző. Nem régiben lett magasabb pozícióban a munkahelyen és úgy gondolom emiatt valaki rá repült bent. ( nőkkel dolgozik)
Rákérdeztem van e valaki és tagadja , de az emberek 90% tagadja.
2023. okt. 15. 15:57
2/7 anonim válasza:
Pedig ezek alapján tuti megtetszett neki valaki.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha össze-vissza hablatyol, nagyon ad hirtelen magára és esetleg sokat kimaradozik, egyre jobban eltávolodik tőled akkor biztos. Ha így van/lesz, akkor ne kérdezősködj, úgyse fogja bevallani inkább hagyd el! Legyen egy kis emberi méltóságod!
4/7 anonim válasza:
Nem tudom ên sem ezek alapján, de azért az minimum mindenképp hyanús hogy bele szeretett valaki másba. De én még ez sem tuti biztos. De mêg más jelek is vannak akkor biztos.
5/7 anonim válasza:
Eleg gyanus, foleg, hogy mar puszit sem ad... ha nem is csalt meg meg, kikacsingat.
6/7 anonim válasza:
Mire ertette, hogy neki ez nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!