Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mennyire szànalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szànalmas mikor egy nő a ex pasija kocsijàròl ès lakàsàròl ùgy beszèl, hogy az közös?

Figyelt kérdés

Mikor egy nő meg teremt valamit akkor az csak az övè.

Mikor a pasija ès esetleg szakìtanak akkor minden közös.

Volt egy làny ismerősöm. Kèt pasinak is gyereket szűlt, de egyik pasi sem bìrta elviselni.

A màsodik pasi lòvès volt ìgy gyorsan szűlt neki egy gyereket, de a pasi nem bìrta vele ìgy megcsalta egy jòval idősebb nővel.

A csaj persze kiharcolta, hogy had maradhasson ő a ròzsadombi hàzba mert hàt ott a gyerek ès mèg kocsit is kapott a segge alà.

Majd àllandò sìrt a szàja, hogy ő milyen rosszul jàrt ezzel..

A kocsiròl is ùgy beszèlt, hogy az az ő kocsija ès a hàz is...

Holott csak a gyerek miatt engedtèk neg, hogy ott maradjon.

Az is tipikus, hogy persze azt mondta a volt pasija nem is gazgag, szar alak, szar az àgyban is stb...

Ez annyira tipikus ès undorìtò a nők rèszèről..

Ès nem veszi èszre magàt, hogy az nem az övè csak meg kapta hasznàlatra..

2023. okt. 9. 14:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20-as. Nem tudom hogy kevesen vagy sokan vannak. De én eddig nem őket találtam meg.
2023. okt. 11. 15:24
 22/26 A kérdező kommentje:
21-es. Na ez vègre egy objektìv vàlasz.
2023. okt. 11. 15:50
 23/26 anonim ***** válasza:

33

Objektív, ja :D Mert alátámasztja a te rosszindulatú véleményed, amit a sértett egód diktál.

2023. okt. 11. 21:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Ehhez olyan dolog akár nő, akár férfi az ember, hogy ha az ember jó lelkű, akkor el nem tudja képzelni, hogy nem mindenki az. Mindaddig amíg jó néhány ilyenbe nem ütközik. Természetesen nöben és férfiben is van számító, valamint senki sem tökéletes, sem egy férfi, sem egy nő.
2023. okt. 12. 06:07
 25/26 A kérdező kommentje:

24-es pontosan!!

De mikor àllandòan ilyenekbe ütközöl akkor egy idő utàn megelègeled.

2023. okt. 12. 11:08
 26/26 A kérdező kommentje:

23-as az nem rosszindulatù aki tagadja az ilyen nők lètèt annak ellenère, hogy èn talàlkoztam ilyen nőkkel???

Minden nèző pont kèrdèse.

Te csak azt nèzed, hogy te nő vagy ezèrt ne ìrjanak rosszakat a nőkről.

De megvizsgàltad, hogy vannak olyan nők akikről ìrtam? Nem!!!

Akkor mièrt panaszkodik sok fèrfi a magyar nők mentalitàsàròl? Mert angyalkàk??

Te csak odàig jutsz el, hogy ez nem lehet igaz mert te nem ilyen vagy ès a baràtnőid sem ilyenek. Magyarul àltalànosìtasz, hogy azèrt mert te ès a baràtnőid nem ilyenek ezèrt szerinted az àltalam leìrt nő nem is lètezhet.

Akkor ki is az aki nem a valòsàgot nèzi ?

2023. okt. 12. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!