Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden embernek van egy olyan ex, akit teljesen soha nem fog elfelejteni?
Nem, mert nincs exem. Remélem a párom sem fog azzá válni, de biztos sosem felejteném el. Minden téren első (randi, csók, szex, kapcsolat, összeköltözés stb) és az életem egy nagyon fontos időszakában nagyon fontos szerepet tölt be (20 éves korom óta, pl egyetem, diploma, munkakeresés, felnőtté válás, elköltözés stb stb.)
Már csak ezért sem lehetne elfelejteni és akkor még a személye vagy a kapcsolatunk minősége szóba se került.
Én ahányszor látom, mindig előjön belőlem a haragom.
Olyan természetes volt neki hogy vagyok, főzök neki, szexelek vele, amikor kellettem akkor leakasztott a szögről. Én szakítottam és a legjobb döntést hoztam. Jól érzem magam, értékes embernek érzem magam és őt meg már egy alattomos sunyi anyagias, kihasználós piócának látom. Mindig a pénzről beszélt….. és gyanítom hogy azért nem költözött velem össze mert nem vagyok milliomos. Azzal a kifogással jött hogy nem tudnánk megélni.
Azóta is a szüleivel él 50 évesen. Ott is csak élősködik,megfőznek neki.
Ő volt a férfi, de ő jött ilyenekkel hogy dehát hogyan élnénk meg. Hát neki kellett volna ezen inkább elgondolkodnia ha már hímnemű. Idióta. Tanár…….
Van...a legutóbbi párom, de ő meghalt, még együtt voltunk.
A többi közömbös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!