Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már úgy valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már úgy valakivel, hogy sosem találkoztatok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az online kapcsolatot lehet stoppolni, de szakítani nem lehet szerintem.
2023. szept. 26. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem szakítàs van ilyenekkel hanem elkopik magától.

Nekem volt egy online szerelmem napi többszöri videocset egyutt keltünk ettünk aludtunk is de 300 kmre van es teljesen má az életunk(ő gazdaságban van családi váll-ban, en meg városi, én ott halnék meg egy tanyán a munkátol ő meg városban, de szóval online meg éveken át voltunk szerelmesek nagyon)

Ha épp lett barátom akkor irtam neki nem tudok lenni mert féltékeny barom párom van akit ez zavar(komolyan nem bírják a pasik azt ha nekem van online valakim akit soha nem is láttam személyesen ergo egy csók se volt soha de én ne cseteljek vele), igy néha félre lett rakva de szakitasok után megint dúlt a love meg most is.

Aztán mivel ők szegények meg az anyja minden nőtől tiltja(agyilag beteg az anyja és nagyon fogja a fiát, 27 évesen is még szűz a srác és gyermekien szerelmes)azert hogy ne beszélhessunk kiköttette a netet náluk, a srácnak pénze sincs élete sem, nagyon ritkán tud nyilvános wifin lenni, így alig tudunk kontaktolni, és azt akarta hogy én hívogassam fizetősön mindig.

Na ez nálam meg kiverte a biztosítékot rendesen. Azóta nem írkálunk mert kèpes azt csinálni hogy megcsörget hívjam vissza.

Ezzel porig alázva èrzem magam higy annyi nincs benne több év után sem, hogy felhívjon ő?

Korábban jönni akart hozzám én beszéltem.le hogy úgy se menne. Allandoan azt akarja költözzek en ki tanyára. Képtelen onnan "kinőni".

Az anyja "nyomorékká tett" egy teljesen egészséges irtó helyes jólelkű eszes okos férfit. (Helyesen is ír, nincs tájszólása sem, valójában ha nem ilyen aljadékok nevelik fel egy alfa is lehetne)

2023. szept. 26. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Az nem szakítás, hiszen nem is voltak egy pár.
2023. szept. 26. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Annyiban tényleg könnyebb, hogy az ember maximum elképzelni tudta milyen lehet a másikat átölelni, csókolózni, vagy csak szimplán egymás mellett lenni. Azért egy valós szakítás minden bizonnyal nehezebb.
2023. szept. 26. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
1# és 3#-al értek egyet.
2023. szept. 26. 22:11
 6/6 bjviszk válasza:

Ki tudja, Kinek mi a valóság? Az agy, kérés nélkül is tud furcsa dolgokat produkálni és nyugodj meg, produkál is, ha máskor nem, akkor az álmaidban.

A fontos nem az ami történik, vagy amit gondolsz róla, hanem az, amit kezdesz vele.

2023. szept. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!