Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek adja neki még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adja neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, közös lakás minden, de ha mérges vagy veszekedünk mindig nagyon tiszteletlenül beszél velem.. próbáltam mindig túl tenni magam rajta, mert szeretem, de az utóbbi pár hónapban ez még rosszabb lett.. csak veszekedtünk folyamatosan…hirtelen lesz mérges és akkor nem gondolkodik.. ezerszer kapott még egy esélyt és ígérte hogy megváltozik.

sokat sírtam, gondolkodtam még végül elköltöztem.. de most ő nagyon rosszul viseli.. könyörög hogy menjek vissza.. hogy átértékelt mindent és megváltozik… rossz így látni, de nem tudom hihetek-e neki. Valaki járt már úgy hogy adott még egy esélyt és tényleg megváltozott?

2023. szept. 19. 07:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kezeletlen duhkitoresei vannak. Ide mar keves lesz a bemondott megvaltozok. Egy pszichologus par honap, par ev alatt rendbetenne. En viszont erre nem varnek.
2023. szept. 19. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért beszél tiszteletlenül?

Akkor szokott ez lenni ha te is megserted/megbantoztad, esetleg megcsaltad vagy mas mely dolog es nem bírja feldolgozni.

2023. szept. 20. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Az okot miértet beszeljetek meg.

Ha megtudjatok mi a tuske benne, akkor oke, ha nincs semmi csak o ilyen akkor hagyd

2023. szept. 20. 10:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Apróságok miatt is képes úgy beszélni velem, teljesen hétköznapi dolgok miatt.
2023. szept. 20. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi váltja ki beloz? Kerdezd meg? Lehet vmiért haragszik rád. Amugy valszeg már nem akar veled lenni azt varja hogy te lépj
2023. szept. 21. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Ex férjem volt ilyen.

Egyszerűen nem tudta hol a határ, mikor kell leállnia, mikor túl sok, és túl durvák már a sértései.

Mikor nyugodt higgadt volt a legtünderibb ember volt.

De ha bekattant akkor aztán ömlött a szájából minden.

Igen változott, minden egyes esély után rosszabb és rosszabb lett !

Mert megbocsátottam neki, ő ezzel felhatalmazva érezre magat arra,jaaa te ezt elviseled mert itt maradtál mellettem.

Nem mondom, hogy a te párod is ilyen lesz..

De én ha visszamehetnék az időben az első ilyen kirohanása után kidobnám.

2023. szept. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!