Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek adja neki még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adja neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, közös lakás minden, de ha mérges vagy veszekedünk mindig nagyon tiszteletlenül beszél velem.. próbáltam mindig túl tenni magam rajta, mert szeretem, de az utóbbi pár hónapban ez még rosszabb lett.. csak veszekedtünk folyamatosan…hirtelen lesz mérges és akkor nem gondolkodik.. ezerszer kapott még egy esélyt és ígérte hogy megváltozik.

sokat sírtam, gondolkodtam még végül elköltöztem.. de most ő nagyon rosszul viseli.. könyörög hogy menjek vissza.. hogy átértékelt mindent és megváltozik… rossz így látni, de nem tudom hihetek-e neki. Valaki járt már úgy hogy adott még egy esélyt és tényleg megváltozott?

2023. szept. 19. 07:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Hiába változik meg ha veszekedtek ugyanúgy csak elfogadhatóbb stílusban, nektek annyi, fogadjátok el, mérgező kapcsolatban vagytok.
2023. szept. 19. 07:13
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván ezt csinálják szakitás után.

Visszamesz aztan ha nyeregben lesz megint kezdi. Ez ilyen.

2023. szept. 19. 07:36
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Másik kérdésnél 6 éves kapcsolatban megcsalásról írnak, ahol a csávó vissza akarja kapni a csalfa nőjét. Csak nem te vagy az érem másik fele?
2023. szept. 19. 07:54
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Egy ideig óráig biztos be tartja, de utána 😕😕😕😕
2023. szept. 19. 07:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs szó megcsalásról, az egy másik pár lehet.
2023. szept. 19. 08:01
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem fog megváltozni. Ezeken a személyiségjegyeken iszonyú nehéz változást elérni. Maximum elnyomni tudja egy darabig. Aztán kitör mint egy vulkán.
2023. szept. 19. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

"Ezerszer kapott még egy esélyt és ígérte hogy megváltozik"

És megváltozott? Nem.

Ezeredjedjére meg fog? Nem.

2023. szept. 19. 08:46
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Semmi értelme, csak húznád halasztanád.

Szakítás, semmi kontakt, lépj túl, építsd vissza magad. Nem ezt érdemled.

2023. szept. 19. 08:52
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

"de ha mérges vagy veszekedünk mindig nagyon tiszteletlenül beszél velem"

Kellett neked felvenned egy 6 milliós hitelt, 30 évre.

"ezerszer kapott még egy esélyt és ígérte hogy megváltozik"

Micsoda főnyeremény lehetsz, ha így gondolod.

Szösszenet egy kommentből:

"Szakítás, semmi kontakt, lépj túl, építsd vissza magad. Nem ezt érdemled."

Tiszta sor.

2023. szept. 19. 09:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha már ezer esélyt kapott, 1001.-nél se fog semmi változni. Ideig teszi a szépet, majd előjön a valódi énje.
2023. szept. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!