Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy teszik ilyen könnyen túl magukat egy hosszú párkapcsolaton?
Én is furcsállom, amikor pl sztárokról olvasom, pl Détár Enikőről is, hogy kb azonnal lett másik párja a több évtizedes házassága után. Nekem ez olyan furcsa, hogy ilyen gyorsan találnak valakit és készen állnak egy új kapcsolatra. Kicsit kapcsolatfüggők lehetnek az ilyen emberek, hogy egyik kapcsolatból a másikba mennek, nem hagynak időt maguknak kicsit egyedül lenni, feldolgozni a múltat. Szerintem nem egészséges dolog sem férfitól, sem nőtől ez és a korábbi kapcsolat komolyságát is kétségbe vonja. Mert ha ilyen gyorsan túl leszel valakin, akivel évekig, évtizedekig együtt voltál, akkor milyen volt az a kapcsolat?
Én a másik véglet vagyok, mert még a plátói szerelmemet sem tudom elengedni, nemhogy olyat, akivel együtt voltam éveken át.
14, 17
Ebben az is közre játszhat, hogy nőként könnyebben találnak újat, főleg csak szexkapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!