Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férfiak hogy teszik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogy teszik ilyen könnyen túl magukat egy hosszú párkapcsolaton?

Figyelt kérdés
Adott egy hat éves párkapcsolat, annak nagyon hirtelen vége lett, elvileg mindkét félnek fáj, mégis szakítás után egy héttel már új párkapcsolata van a férfinak. Ilyen és ehhez hasonló szituációkról folyton hallok nőktől (tudom, hogy fordítva is megesik). Így próbálják meg feldolgozni/meggyászolni, vagy csak tényleg ennyire nem jelentett semmit az egész számukra? Tisztelet a kivételnek.
2023. szept. 13. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Általában az teszi nehezebben túl magát aki a kapcsolat kitartottja volt, ami nem meglepő módon általában a nő.
2023. szept. 13. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerű csak függők.
2023. szept. 14. 00:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Azigen mennyi szexista van itt xd
2023. szept. 14. 02:27
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Én meg azt látom hogy inkább a nők tudnak egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Ismerek olyanokat akik emberemlékezet óta nem voltak 1 hétig sem egyedül,épphogy leszálltak az egyik dákóról már ültek is rá a másikra.
2023. szept. 14. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is furcsállom, amikor pl sztárokról olvasom, pl Détár Enikőről is, hogy kb azonnal lett másik párja a több évtizedes házassága után. Nekem ez olyan furcsa, hogy ilyen gyorsan találnak valakit és készen állnak egy új kapcsolatra. Kicsit kapcsolatfüggők lehetnek az ilyen emberek, hogy egyik kapcsolatból a másikba mennek, nem hagynak időt maguknak kicsit egyedül lenni, feldolgozni a múltat. Szerintem nem egészséges dolog sem férfitól, sem nőtől ez és a korábbi kapcsolat komolyságát is kétségbe vonja. Mert ha ilyen gyorsan túl leszel valakin, akivel évekig, évtizedekig együtt voltál, akkor milyen volt az a kapcsolat?

Én a másik véglet vagyok, mert még a plátói szerelmemet sem tudom elengedni, nemhogy olyat, akivel együtt voltam éveken át.

2023. szept. 14. 10:11
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
14: azokat krvának hívják, de az, hogy összefekszik valakivel egyszer kétszer még nem pártkapcsolat.
2023. szept. 14. 10:24
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
A nők szakítás után sokkal hamarabb túlteszik magukat, jellemzően meg van már olyankorra az új faszi is.
2023. szept. 14. 10:46
 18/22 anonim ***** válasza:

14, 17

Ebben az is közre játszhat, hogy nőként könnyebben találnak újat, főleg csak szexkapcsolatra

2023. szept. 14. 10:50
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
Ha jah 14 17 szexkapcsolatról beszél, de az nem egyenlő a párkapcsolattal. A normális kapcsolatnál meg általában a nők depiznek hosszan.
2023. szept. 14. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
17 vagyok, normál kapcsolatról beszéltem. Hány csaj marad egyedül huzamosabb ideig szakítás után es hány faszi? Nézzen körbe mindenki akar csak a saját köreiben.
2023. szept. 14. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!