Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkönnyebben lezárni egy 7 éves kapcsolatot?
Sziasztok
7 és fél éve vagyunk együtt, viszont most van az hogy elegem lett.
Folyamatosan degradál engem, köcsög és bunkózik velem, és ő kijelentette hogy mégis csak szórakozni szeretne még mert fiatal.Mindig engem hord le mindennek, a legcsúnyább és a legdagadtabb nő vagyok aki még mellette idióta is és hülye.
Van egy 3 éves kisfiúnk, érte sem képes semmire, nincs is itthon folyamatosan megy, szórakozik, buli stb.
Már hetek óta csak bőgök éjszaka mint egy kisgyerek, irodában dolgozom fontos, hivatalos szerződésekkel, de egyszerűen nem bírok oda figyelni sem.
Úgy döntöttem hogy megmondom neki hogy nekem ez így nem megy tovább és menjünk külön utakon.
Viszont ő a mindenem.
6 évig konkrétan egymás legjobb barátai is lettünk, mindent ketten, egymással oldottuk meg és bele sem tudok gondolni hogy milyen lehet nélküle.az utóbbi 1-másfél év ami nagyon megromlott és semmit nem tesz érte. Mellé társulnak még a szülei is akik folyamatosan uszítják ellenünk őt.
Van erre valami praktika hogy hogyan lehet ezen leg gyorsabban és egyszerűbben túl lenni? Nagyon lelkis vagyok, egy igazi ragaszkodó és szerelmes típus. Aki segít, nagyon szépen köszönöm neki,nagyon kétségbe vagyok esve😔
Szia hogy érzed magad?
Nálunk 9év van, de én is a szakításon tépelődöm év eleje óta. De megpróbáljuk helyre hozni hátha..
Persze nem ez az ok ami nálad és nincs gyerek de nem bírjuk kimondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!