Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon máshoz jár?
Szakítottunk 2honapja lassan.
Néhány hete irt hogy kell e valami nekem amit el utasítottam. Ez után le tiltott. Viszont instan látom hogy mennyi nőt követ és hogy x ideje elérhető. Most is 40 perce volt fent előtte meg 3óráig nem. Azt gondolom hogy valakinél volt és most érhetet haza. És ez most így megy egy jó ideje. Mikor velem volt akkor tőlem ért haza ilyenkor.
Szakítás oka: nem hiszi el hogy tőle vagyok terhes viszont a gyereket sem akarja! Ezelőtt 3éve 6 évig voltunk együtt ki dobot mert többet szerettem volna akkor. Majd lett egy párom akit el hagytam ő miatta. Tudom buta döntés volt. De picit reménykedem hogy ha megszületik a gyerek változik. Ő könyörgött legyen baba stb. De furcsának talaltam hirtelen ajándékok eljegyzés. Lehet hogy tényleg megbánta hogy a múltba ki dobot nem tudom tanácstalan vagyok. Viszont mivel el mondtam neki hogy nm érzem már azt a tüzet mint régen meghátrált de azt el felejtette hogy en évekig turtem neki azt hogy se gyerek se ház stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!