Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig szeretem az exemet.Miért?
Figyelt kérdés
Eltelt 3-4 hónap és mindkettőnknek van kapcsolata,de én még mindig sokat gondolok rá.Már nem beszélünk,de minden este az emlékekkel fekszem le,vagy vele álmodom.Rossz viszonyban váltunk el.Miért érzek még érzelmet felé?2023. aug. 20. 22:50
1/8 anonim válasza:
Túl korai volt még az az új kapcsolat.
3/8 anonim válasza:
Mert most már tudod: Az exed szeretett igazàn, de Te ezt nem becsűlted med és már késő ezt helyrehozni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem becsult meg engem.
2023. aug. 21. 06:34
5/8 anonim válasza:
Így van egy pótlékkal vagy együtt.
Ha a megfelelővel lennél együtt, illetve elfogadnád a kis butus buksiddal, hogy vége akkor nem így lenne.
6/8 A kérdező kommentje:
Mar nem birom mindennap eljatszani,hogy tulleptem mikozben ra vagyom meg mindig.
2023. aug. 21. 06:37
7/8 anonim válasza:
Mert a mostani pasid nem néz ki olyan jól, mint ő, és/vagy mert elköveti azt a hibát, hogy megbecsül téged.
8/8 anonim válasza:
3# vagyok. Bocsi, azt hittem, Te a másik oldalon vagy. Ez nagyon nehéz, de túl kell lépni, akkor viszont Te igazán szeretted, de Ő Téged nem. Viszont nem biztos, hogy Te is új kapcsolatban vagy. Nyilván nem tudom, hogy így van-e, de nem jó, ha az új párod a régi párod miatt szenved. Ha nem szereted a mostani párod, akkor inkább még most szakíts és mondd el Neki, hogy miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!