Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátnőm miért nem adja vagy küldi vagy juttatja vissza a cuccaim? Amúgy egy féléve azt mondta egy közös ismerősünknek, hogy oda vissza, a közös ismerősünk engem erröl értesített, de azóta sem egyeztettek időpontot.
Minek neked a cuccaid, ha már kb. 8 hónapig megvagy nélkülük?
Ha tudod a címet, már rég elmehettél volna értük.
Azért az sem mindegy, milyen cuccokról van szó.
Pár alsógatya és póló, vagy mondjuk komplett házozi rendszer.
Amúgy édes mindegy, mert ha számlákkal nem tudod igazolni, hogy a tiéd, a rendőrségen körbe fognak röhögni, hiszen ezzel az erővel bárki mondhatja bárkinek a dolgaira, hogy "dehát az az enyém", érted.
Ne huzd az idot. Jelentsd fel lopasert.
Majd egyeztet idopontot a BRFK-val. 👍
24-es vagyok.
Ebben az esetben (ha számlával tudod igazolni a tulajdonjogot) simán tehetsz feljelentést, de csakis azokra a dolgokra, amit tényleg le tudsz igazolni. Az, hogy a közös ismerősöd mit mond, szintén nem fogja érdekelni a rendőrséget, mondani mondhat bármit. Ergo, amiről van papírod, azért feljelentheted, a többire viszont keresztet vethetsz.
Emellett így is hosszadalmas folyamatnak nézel elébe, kérdés, hogy neked megéri-e ennyi hercehurca, ezt már neked kell mérlegelned.
22 - "De nincs ott Ő, és azt sem tudom, hogy van-e ott valaki."
Menj oda, és nézd meg.
10 hónap után kaptam vissza gls-el.
Nem lakik messze csak én nem akartam menni érte mert fájt volna ha látom.
Ő meg tipkus falusi.(Bocs a falusiaktól)
Ki nem mozdul a faluból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!