Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tiltottam?
Tinderen ismerkedtem meg egy sráccal,nagyon sokat beszélgettünk,tényleg úgy éreztem,vele több lehetne,kölcsönösen érdeklődtünk egymás iránt.
Aztán egy idő után hol eltűnt,hol visszatért,ez pedig már gyanús lett,mire egy közös ismerősünk elmondta,lett neki nemrég egy komoly barátnője..
Letiltottam,mert amikor egyszer nálam nyíltan bepróbálkozott,már kapcsolatban volt állítólag.
Jogos a tiltás részemről?
Szerintem is béna ez a letiltogatás.
Jogosan szakítottad meg a kapcsolatot, de hihetetlen, hogy a zaklatás elkerülésének eszköze (letiltás) mára univerzális problémamegoldássá válz.
Simán jogos.
A tiltás arra is jó, hogy utána ne kapj tőle üzenetet, és ne zaklasd fel magad rajta adott esetben. Tehát magát védi vele az ember elsősorban.
Ha szingli, attol ismerkedhet masokkal.
Azt mar reg eszre kellett volna venned, hogy sokszor nem valaszolgat, stb. Akkor azt jelenti h nem voltal az elso…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!