Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tiltja el a kutyát tőlem?
Szakított velem a párom, volt egy közös kutyánk, együtt hoztuk el menhelyröl. Az ő nevén van a kutya. Mindketten nagyon szeretjük. Elfogadom ha ő nevelo tovább de, azt nem tudom elfogadni hogy nem láthatom többet. Már 3 hónapos kapcsolatnál akart közös kutyát de én még akkor túl korainak éreztem, ezért csak 2 év után fogadtunk örökbe. Most azt mondja azért az övé a kutya és azért nem láthatom mert ő akarta jobban.
Hogy lenne ez igazságos? Le kellene mondanom róla?
27/N
Megértelek téged is, nagyon meg lehet szeretni egy háziállatot.De ugye ketté osztani nem tudjátok, akkor ezt hogy képzeled?Teszem azt él még a kutya 10 évet, akkor addig tartjátok a kapcsolatot a kutya miatt, mintha egy gyerek lenne?Biztos?Biztos akarnál a kutyával évek múltán foglalkozni?
És akkor fizetsz majd az exednek, hogy megosszátok a kutyatartás költségeit?Mert ha nem, akkor ezt engedd el.De amúgy lényegtelen, mert ha az exed nem akarja, akkor nem fogsz a kutya miatt hozzá járogatni.
Megértem hogy sokan nagyon szeretik a kutyákukat, de ezt már kicsit túlzásnak érzem. Hasonló mint ahogy én pereskedek a volt férjemmel a gyerek miatt...
Jó hogy nem kér tőled "gyerektartást," vagy nem mentek bíróságra a közös felügyeletért.
Próbáljátok megbeszélni hogy néha te is elvihesd sétálni, vagy akár pár napra, de ha nem megy engedd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!