Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év kapcsolat után a párom szakított azzal az okkal
hogy nem érez iránt már semmit jártatok már ti is így
?
Járt már és fog is, ez van, amikor elmúlnak az érzések.
2023. aug. 4. 12:44
Szerintem így is sokáig várt, talán a gyerek miatt is és miattad is.
2023. aug. 4. 13:13
Valószínűleg voltak már ennek előzményei, jelek, amire nem figyeltél, ha ez ilyen villámcsapásként ért.
2023. aug. 4. 13:28
A szerelem soha nem tart örökké egy emberrel. 2-3 év után átalakul szeretetté. Viszont, ha találkozunk egy új emberrel, abba újra tudunk szerelmesek lenni és ezáltal szívesen feladjuk azt, akit "csak" szeretünk, de már nem vagyunk belé szerelmesek. Valószínűleg ő újra szeretne szerelmes lenni, de azt ugyanazzal az emberrel nem lehet kétszer.
2023. aug. 4. 14:11
Háát, ennyire kurtán furcsán még nem jártam, igaz, mondtak már sokmindent. Legtöbbször inkább megcsaltak, majd lepattantak az újjal.
2023. aug. 4. 14:52
Persze, mindenki szokott így járni, de 2-3 év környékén múlnak el a dolgok, és a legtöbb ember továbblép. Azok szoktak együtt maradni, akiknek így is megfelel a kapcsolat valami miatt.
2023. aug. 4. 15:59
6-os nem, azok maradnak együtt, akiket több minden tart együtt, nemcsak a hormonális szerelem.
2023. aug. 4. 16:06
Mi 7 éve vagyunk a férjemmel együtt és ugyanúgy szerelmes ő is én is. Szex szenvedély minden megvan a kapcsolatunkban. Szerelmesek, szeretők és legjobb barátok is vagyunk. 5 éve házasodtunk össze, mindenünk közös, most várjuk az első babánkat. Szóval ne mondjatok hülyeségeket, hogy 2-3 év alatt elmúlik, mert nem igaz.
Én itt a kérdezőnél abban látom a problémát, hogy 10 év kapcsolatból 1-et töltöttek ketten ...1 év után vállaltak egy gyereket és valszeg ez tartotta őket össze. (Kérdező bocsi.) Ha nem lenne a gyerek valszeg nagyon max 5 év után vége is lett volna már ennek a kapcsolatnak.
Valószínű a pasi nem most óta érzi ezt, valszeg évek óta ez van csak eddig nem mondta és valszeg évek óta se a szex semmi nincs rendben. Ti sajnos nem éltetek együtt, nem élveztétek ki egymást és tudtátok meg, hogy egyáltalán gyerek nélkül mennyire erős a ti kapcsolatotok. Sajnos sokan vannak így akik gyorsan szülnek a pasinak aztán csodálkoznak, hogy ez van.
2023. aug. 4. 16:16
8-as, ez is egyéni, hogy kinél mi jön be. Másnak már 5 év alatt elfáradt volna annyira a kapcsolata, hogy házasságig se jutnak el. Szerintem személyiségfüggő. Abban egyetértek veled, hogy ez valószínűleg nem most merült fel legelőször, kellett, hogy legyenek jelek, csak talán a kérdező sem vette ezt komolyan.
2023. aug. 4. 17:03
2023. aug. 5. 10:52
További kérdések: