Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítás után hetekkel később sem latszik a férfi arcán hogy megvislet letört akkor nem is hiányzom neki?
Figyelt kérdés
Vagy már érzelmileg a szakitas elott is elvolt távolodva? Vagy ez a pókerarc csak színjáték?2023. aug. 3. 18:20
11/17 Noren1989 válasza:
Ohh boi, hát mondom én, h nárcisztikus a leánzoo!
12/17 anonim válasza:
Megnyugodott, hogy megszabadult az örökös feszültségtől. Rájött, hogy neki ez nagyon jó.
13/17 anonim válasza:
Én, ha szakítottak velem, elfogadtam.
Elengedtem a dolgot, mert tudtam, hogy ez végleges.
Fájni fájt, de olyan dolgok miatt szenvedni, amiket már nem kaphatsz meg többet, nem érdemes.
38f
14/17 anonim válasza:
Ez szerintem egyénfüggő, ki hogyan dolgoz fel egy szakítást. Én is volt hogy szakítás után két héttel mentem és buliztam, lány barátaimmal találkozgattam, külsőleg nem látszott hogy szomorú lennék, de belül teljesen össze voltam törve, de kellett valami figyelemelterelés hogy ne a szakításon agyaljak. Ki hogy kezeli ezeket. F
15/17 anonim válasza:
Nem viseli meg inkabb nyugodtabb lett, mivel ki idegelted a veszekedesidel a palit. Érted neki tettél jót.. ha mindenbe bele kotsz akkor te valtpztass magadon inkabb mert mas se fog megmaradni melletted.. szakemberhez menj el!
16/17 anonim válasza:
Ha szégyenli a nő férfit, akkor miért akarja a nő, hogy a férfi még a szakítás után is szenvedjen? A nő ha szakított vagy ha kiprovokálta a szakítást - tudom nem minden nő ilyen, de igen, bizony van ilyen is - akkor egyáltalán miért is akar a nő tudni a férfiról?
17/17 anonim válasza:
Most mit akarsz, látványosan szenvedjen?
Szakítottál vele, aztán vége.
Engem is keresett telefonon a barátnőm (így 8 évet voltunk együtt, ő hagyott el, meg is csalt), jópofizni, aztán simán nevettem és ráb*sztam a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!