Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak nekem kezd az nevetségess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem kezd az nevetségessé válni ahogy a pasik tudtunkra adják, hogy megcsaltak és szakítani akarnak?

Figyelt kérdés

Biztosan fordított helyzetben is van így és előre elnézést kérek a becsületes férfiaktól. Ők ne is olvassák tovább…

Miért kell össze vissza hazudozni és a szinte tankönyvbe illő módokon átverni a nőket?

Szinte pontról pontra le tudom már írni, hogy milyen mondat után mi következik…. Amikor már érzem, hogy valami nem stimmel hirtelen változik minden és jönnek a szokásos sorok: “ Nem tudok sosem eleget adni neked…”, “az elején biztos a rózsaszín köd miatt láttál másnak”, “ nincs senkim csak azért nem írok annyit mert dolgozom”, “ nem tudom egész nap nyomkodni a telefont” stb….. Nők akik Ti is unjátok már ezt mi a véleményetek? Mi mit ronthatunk el? Természetesen valahogy bizonyos idő után ( mikor a másik mégsem jó) vissza akarnak kúszni de már késő….

2023. aug. 1. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A te hibád , hogy ilyeneket választasz . Valami közös van ezekben a férf8akban amiért rájuk nyomulsz.
2023. aug. 2. 04:25
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Jó sok tapasztalatod lehet...ergo jó sok hülyét kifogtál..te...

ha valaki zsinorban csak 1 fajta féle embert fog ki, ott bármennyire is rosszul esik vele is baj van

2023. aug. 2. 05:40
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Eleinte nekem is olyan pasijaim voltak akik elkezdenek hidegulni meg kifelé kacsingatni. Csak mert nyeregben vannak.

Kesobb meg csak féltèkenyeket fogok ki. Vádolnak bántanak hogy en biztos csalom. És erre megyunk rá mert ezek verbálisan nonverbalisan bántalmazók is.

Aztán pár incel nyomi akikbol meg èn ábrandulok ki rondák vagy életképtelenek.

Normális pasit még én se láttam aki ne lenne sérült.

2023. aug. 2. 06:34
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
4 Tudod, a normális pasik a normális nőkkel jönnek össze...
2023. aug. 2. 06:47
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
fasza, akkor kijelenthetjük h itt még se nő se férfi nem talált még normális férfit , normális nőt... :)
2023. aug. 2. 06:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Nehèz a női sors az biztos.
2023. aug. 2. 07:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem "a nőket" verik át, hanem téged. Ne mosd össze a kettőt.
2023. aug. 2. 09:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy Én nem csinálok rosszul semmit! Sőt rengeteget gondolkodom ezen és nem is a ténnyel van a baj hanem az elintézési móddal. Én sosem teszek/mondok olyat amivel megsértem a másikat vagy esetleg hülyének nézem. Mindig megadom a tiszteletet, nem féltékenykedem, nem nyomulok, nem ellenőrzöm stb. Ha tudnám, hogy Én mit rontok el akkor nyilván változtatnék. Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2023. aug. 2. 09:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a párkapcsolatfüggők nyavalyája akik összeállnak mindenkivel csak hogy végre legyen valaki aki nélkül nem tudnak létezni. Csak olyannal jövök össze akibe beleszerettem, soha nem volt ilyen problémám.
2023. aug. 2. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es… 10 év alatt 3 ilyen eset. A kapcsolatok közt volt hogy 1 év telt el. Nem gondolnám, hogy ez a kapcsolatfüggőségre lenne jellemző. Viszont köszönöm a hozzászólásod és örülök, hogy Neked másképp alakultak : )
2023. aug. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!