Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kezd az nevetségessé válni ahogy a pasik tudtunkra adják, hogy megcsaltak és szakítani akarnak?
Biztosan fordított helyzetben is van így és előre elnézést kérek a becsületes férfiaktól. Ők ne is olvassák tovább…
Miért kell össze vissza hazudozni és a szinte tankönyvbe illő módokon átverni a nőket?
Szinte pontról pontra le tudom már írni, hogy milyen mondat után mi következik…. Amikor már érzem, hogy valami nem stimmel hirtelen változik minden és jönnek a szokásos sorok: “ Nem tudok sosem eleget adni neked…”, “az elején biztos a rózsaszín köd miatt láttál másnak”, “ nincs senkim csak azért nem írok annyit mert dolgozom”, “ nem tudom egész nap nyomkodni a telefont” stb….. Nők akik Ti is unjátok már ezt mi a véleményetek? Mi mit ronthatunk el? Természetesen valahogy bizonyos idő után ( mikor a másik mégsem jó) vissza akarnak kúszni de már késő….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!