Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolatban mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolatban mi volt az az eset amiből érezted hogy vége?

Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez úgy történt, hogy hazamentem, kinyitottam a közös lakásunk ajtaját, beléptem és azt találtam, hogy elköltözött. Elvitte mindenét, úgyhogy tudtam, most vége. (Nem állítom, hogy nem voltak előzmények, problémák, konfliktusok, mert voltak, de én egyikről sem gondoltam, hogy azt jelenti, vége, csak azt, hogy foglalkoznunk kell egymással.)
2023. aug. 2. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanaz történt mint az 1-es válaszolónál. Próbáltam vele megbeszélni a hetek óta tartó problémáinkat, de abszolút ignorált. Egyik hétvégén arra mentem haza hogy az összes cuccát elvitte az albérletemből. Egy cetlit se hagyott... Elfogadtam a döntését.
2023. aug. 2. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Egy pillanat alatt elcsavarta a fejem valaki más. Ebből már elég egyértelművé vált számomra, hogy felesleges erőltetni a kapcsolatot vele, javításról beszélni (veszekedni) kb nonstop, megalkudni, stb, szóval szakítottam.
2023. aug. 2. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem konkrét esemény volt, inkább érzelem. Már zavart a jelenléte otthon, elveszett az otthon érzet, ha belépett az ajtón.

Ha a másik már útba van, ott vége a dolognak.

2023. aug. 2. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármit tettem vagy mondtam, azt idegesítőnek találta.

-Eszünk - e együtt?

-Ne tőlem tedd függővé.

Mintha egy aknamezőn sétálnál.

2023. aug. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!