Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt a exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a exem?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint egy hete mentünk szét, én nagyon szeretem őt még mindig, (ezt biztos vagyok benne hogy ő is tudja). Nem váltunk el haragba, viszont azóta egyáltalán nem beszéltünk, nem tiltott le sehonnan, instán követjük egymást, még közös storyk is vannak fent(ezt szerintem elfelejtette levenni), snapen is streakelünk, ráadásul szakítás után több streaket is küld, és megváltoztatta a bitmojiját is ilyen szerelmessé. Ezzel akar idegesíteni vagy már van is valakije? Zavar hogy látom, de még kicsit reménykedek hogy visszajön és ezért nem törlöm, pedig úgy lehet könnyebb lenne :/
2023. aug. 1. 10:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szakítás mindig nehéz, nekem az a tapsztalatom, hogy a szakító félnek is, lehet neki is még időre van szüksége és azért viselkedik így.

Egyébként komolyan mi az a streak meg bitmojija-izé?

2023. aug. 1. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A streak az, hogy snapchaten naponta legalább 1 képet küldünk egymásnak, tökmindegy, miről, és a snap számolja a napokat. Ha kihagysz 1 napot, megszakad a lánc és kezdheted elölről.

A bitmoji a személyes emoji, tkp. emoji avatar.

47N, ált. isk. infótanár, 2 kamasz anyja 😁

2023. aug. 1. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12 Köszönöm, ma is tanultam valamit :D 27 vagyok, de mindeddig azt hittem a snap az a kutyás filter.
2023. aug. 1. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Szívesen. 😊 A snapchat egy chat app neve, amelyben ezek az idióta filterek vannak 😄
2023. aug. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!