Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretoi viszonyban ahol nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretoi viszonyban ahol nem volt hitegetes sem szerelem csak baratsag kotodes, ott ha a szereto szakit, a hutlen felet hogy erinti a szakitas? Elvan magának mert ugyis ott a feleseg, vagy hianyzik neki amit potolt a szerto? Kudarc h ekhagytak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 20:33
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem a sex volt a mozgato rugo. Azert irtam h bartok is voltunk sokszor talalkoztunk h nem volt sex csak osszebujas intimitas beszelgetes stb. Laposodas alatt azt ertem h egyre kevesebb lett a kontakt es ezt megint csak nem a sexre ertem, eltavolodtunk, nyilvan o a feleseget szereti ezert is irtam h nem volt hitegetes, de engem mashogy szeretett. En eftem h vege csak itt a kerdes h hinayzom e neki szenved vagy csak mutatja h o jolvan mert ferfi es buszkeseg? En lezartam ezt csak az egom tudni akarja h azert fontos vagyok voltam neki vagy h letudta a szakitast 1 oke val meg nem tekert magan elotte sem meg szakitas utan sem kapalozik nem is vk,tam neki fontos? Arrol sosemmirnak cikket h erzi magat a hitlen ferfi ha o hagyjak fakepnel
2023. júl. 30. 23:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

11. Erről az eltávolodásról próbáltál vele beszélni? Itt arról van szó, hogy vagy van valaki más is neki ( pl másik szerető) , vagy már nem akarja ezt a kapcsolatot, mert megunta, nem ad neki annyit és nem akar bebukni. Erre utal, hogy ilyen könnyen veszi a szakítást. Szó sincs itt büszkeségről. Itt ő már távolodott, csak a férfiak nagy része nem szereti a konfliktust és megvárják, amíg a nő mondja ki a végét.

Ha a barátod is lett volna, akkor nem lenne benned ennyi kétség most.

Ő nem volt a barátod, csak egy két alkalomra jó voltál egy kis lelki cirmogással együtt l…

2023. júl. 31. 09:46
 13/32 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a velemenyem amit leirtal kedves utolso. Lersze h probaltam vele beszelni, felesleges volt...
2023. júl. 31. 09:53
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom kérdező:( komolyan! Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben és érzelmileg ez a fajta kapcsolat majdnem megterhelőbb, mint egy felvállalt kapcsolat.

Eközben azt a békát is le kell nyelni, hogy rájövünk, hogy csak használtak.

Mit mondott amúgy a távolodásra? Mivel indokolta?

2023. júl. 31. 10:05
 15/32 anonim ***** válasza:
83%

Az a helyzet hogy aki eleve szeretőt tart, az alapból nem szereti a házastársát, csak más okból ragaszkodik hozzá (megszokás, hagyományok, anyagi függés, gyerekekre hivatkozás stb). Valami hiányzik a házasságából azért fordul egy harmadik fél (szerető) felé.

És ezt a hiányt akarja majd mindig pótolni, hacsak a házasságában nem történik változás, és ott meg nem kapja (az esetek többségében nem szokott változás történni).

Úgyhogy ha szakítottatok is, akkor ő ezt a hiányt majd pótolja mással!

Garantálom hogy már másnap kereste az utódodat.

Voltam hasonló helyzetben, köztünk is több volt mint szimpla szeretői viszony. Mindkét fél részéről bevallottan a legjobb barátai is voltunk egymásnak stb....

Mi sem haragban váltunk el egymástól (távolra költözés miatt), de a fene nagy barátság és az összhang mintsem ért már ezután.

Az illető bekerült egy új közegbe, és onnan már nem nézett vissza. Hanem kereste az utódomat, akit már azóta többszörösen meg is talált! Legalább számomra kiderült hogy nem velem van baj, ha senki sem felel meg neki.

Kérdező, az ilyen szeretői "kapcsolatoktól" nem lehet semmit elvárni, még akkor sem ha mindkét fél úgy érzi hogy ez többről szól mint szex.

Még ha a legjobb barátod is az illető, akkor sem lesz tartós dolog ha kicsit is eltávolodtok egymástól (szakítás, költözés miatt). A szerető egy "lecserélhető szereplő" lesz mindig is a történetben. És aki hűtlen a házastársához az már eleve úgy áll a dolgokhoz, hogy őt bizony ne korlátozza senki. Így ha hiányzik is neki a szeretője, az csak addig lesz amíg meg nem találja az új embert aki felkelti az érdeklődését, aki az újdonság varázsával hat.

Hogy fontos voltál e neki?

Igen, DE kizárólag addig, amíg kielégítetted az igényeit lelki, testi, baráti értelemben. Amíg ő "ki tudta belőled nyerni" azt a pozitív energiát amit otthon nem kapott meg. Te voltál az aksi töltője. És ha nincs ez a töltő, akkor ő szerez majd másikat.

Eleinte majd a nejénél próbálkozik, de az általában nem szokott jó eredményre vezetni, úgyhogy majd beújít egy új nőt. Nem fogja érdekelni hogy te voltál a legjobb barátja, mert csak addig voltál az amíg őt szolgáltad. Ha hiányzol is neki az elsősorban szexuális értelemben lesz, és ha erre talál valakit akkor büszkeségből nem fog nálad újra próbálkozni.

Sajnos ez így van, saját tapasztalat.

2023. júl. 31. 10:09
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
A feleség szeretője befuccsolt, és most több ideje van a férjre. Így te már nem kellesz mint pótlék.
2023. aug. 8. 08:56
 17/32 anonim ***** válasza:
81%

"Az illető bekerült egy új közegbe, és onnan már nem nézett vissza. Hanem kereste az utódomat, akit már azóta többszörösen meg is talált! Legalább számomra kiderült hogy nem velem van baj, ha senki sem felel meg neki."

Az ilyenek amúgy legkevésbé se élik meg kudarcnak ha valaki nem felel meg nekik. Sőt, ők kreálnak valami indokot hogy mindig lehessen beújítani. Őket az mozgatja hogy sok egymás utáni kapcsolat legyen, az nem teljesítmény nekik ha van egy tartós.

2023. aug. 8. 09:00
 18/32 A kérdező kommentje:
Hosszztavu szeretoibe ha a hutlen fellel szakit a szereto a megcsalot is padlora kuldi kicsit.
2023. aug. 8. 15:27
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki nem volt szuksege az osszebujasra, intimitásra... ezt csak miattad csinalta az elejen. Megunta es arra hasznalt amire 90%ban használják a szeretoket: szexre. De neked nem volt eleg, o pidig azert se torte magat. A nok sokszor tulgondoljak, tobbet kepzelnek bele az ilyen kapcsolatokba... Es serulnek, neked meg szerencsed van, hogy nem voltal bele szerelmes. Mennyi ideig voltatok egyutt?
2023. aug. 11. 01:23
 20/32 anonim ***** válasza:

19, “azért sem törte magát”

Ez azért elég gonosz dolog valaki részéről! Az ilyen ember egy egoista f.sz, akit lapátra kell tenni azonnal, mielőtt lerombolja a másikat. Egy kapcsolatban a fókusz a kölcsönösségen van, bármilyen minőségben van a viszony. Még egy prostit is kifizetnek….

Intimitás nélküli szexre egy robotnak van szüksége….

2023. aug. 11. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!