Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, pár hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, pár hónap után lefeküdtem valakivel, akkor már nem szeretem az exem?

Figyelt kérdés

Az exemmel 5 évet voltunk együtt az elsől voltunk egymásmnak. 3 hónapja szakitottunk én közben megismertem valakit 2 hónapja és most lefeküdtünk egymással, egyáltalán nem bánom. Ezek szerint már nem szeretem az exem, ugye,vagyis nem valószinű?

24N

2023. júl. 26. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha kérdezned kell, akkor szerintem még nem teljesen, de ez személyes vélemény.
2023. júl. 26. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Lehet sosem szeretted és ezért volt ilyen könnyű azonnal kefélni.

A srácot sajnálom.

2023. júl. 26. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak úgynevezett búfelejtő numerák.

Az, hogy mással dugsz nem feltétlenül jelenti, hogy túl vagy az exen.

2023. júl. 27. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

9

muszály beböfögni mindenhova valami megfoghatatlan általánosító maszlagot?

Még jó, hogy ti olyan tisztában vagytok magatokkal. nyilván ezért születnek az idióta kérdések tömkelegei az itteni pasikáktól.

2023. júl. 27. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én személy szerint sosem kérdeztem itt be, hogy valaki fel tud-e világosítani a saját érzéseimmel kapcsolatban. De nők tömkelegétől tényleg ezt látom én is XD
2023. júl. 28. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

14. Még jó hogy a kérdések zöme "nőktől" származik. A szellemi magasságot ez a kérdés is jól példázza! :) A párkapcsolati problémák 99%-a is a nők rossz döntései miatt vannak. Ti választotok pasit, ti határozzátok meg a kapcsolatotok minőségét. Persze amikor kiválasztjátok álmaitok pasiját, ott már el is dőlt minden. Tudod a választás, báááár erre ti olyan büszkék vagytok, fenn hangon állítjátok hogy vagy a tökéletes vagy az egyedüllét. Innentől kezdve váltatok komolytalanná, nektek a "tökéletes" nem a valóság, hanem a pasitokba beleképzelt álmaitok. Jó nektek a drogos, a léha, a céltalalan, a lényeg hogy legyen határozott és baromi jóképű. A határozottról sincs sok fogalmatok, mert keveritek a bunkó nagyképűséggel.

Sebaj, ez már a ti bajotok! :) Ja, legfeljebb itt csoportosultok a gyk-n, aztán mehet a férfi utálat. Ó igen, van remény a boldogságra, hiszen felpontozhatjátok egymást, ergo szép az élet a sok-sok sorstárs között! :D

2023. júl. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!