Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznátok fel ha az exetek 1 héttel a szakítás után már mással lenne?
Figyelt kérdés
érdekel férfiak és nők véleménye is, bár szerintem a férfiak nehezebben fogadják el azt hogyha az exük 1 hét után már mással szexel2023. júl. 26. 12:45
11/14 anonim válasza:
pótlék vagy sem, ezt nem tudhatod.
De bárkiről is legyen szó, érezzen akár csak szexuális vonzódást a másik irányába, ha egyedül van az ember akkor egy jó lehetőséget nem fog kihagyni :)
Egy nő sem hagyná ki.
12/14 A kérdező kommentje:
ez szerintem nem igaz, vannak olyanok, akiknek igenis fáj a szakítás, ha ő a szakító fél akkor is, és nem úgy keres vigaszt hogy máshoz jár, így nem értek azzal egyet hogy egy nő sem hagyná ki
2023. júl. 26. 13:25
13/14 anonim válasza:
igen mert sokkal nehezebb jó pasit találni mint nőt...nőből több van, pasiból ilyen téren kevesebb, kevesebb a vonzó :)
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, kivel szexel, mert nem nézegetem az instáját vagy a programjait.
Szexeljen, ha neki jó (megjegyzem, a csajt sajnálom, mert az exem olyan béna volt az ágyban mint a kvaélet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!