Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznátok fel ha az exetek 1 héttel a szakítás után már mással lenne?
Mással szexel vagy mással jön össze?
Azt nem tudom, hogy mással szexelt-e bármelyik exem is egy hét után, de az egyik exem elég hamar összejött a "nem kell miatta aggódni" lánnyal. Azt szarul viseltem, mert nagyon féltékeny voltam és mint kiderült, jogosan. Úgy éreztem, ő ezerszer jobb nálam, hogy én nem vagyok úgy jó, ahogy vagyok, legyőztek. Olyan 4 hónap kellett ezen túllendülni. Aztán összesen 9 hónapot voltak együtt, akkor jól kiörömködtem magam, hogy na mégsem ő volt az igazi neki :D
Nem, a nők is pont ugyanúgy nehezen viselik.
A férfiak inkább féltékenységből, a nők pedig érzelmi alapon.
"Ha máris összejött valakivel biztos sosem szeretett igazán"
Nincs kötelező gyász, meg nem illik baromság , hogy rá 1 hónapra már mással van.
Neki jó, a másik aki egyedül maradt neki rossz.
Ha mindkét fél összejött volna valakivel nem rugóznának ezen.
#4 vagyok.
Ha mással szexel, az nem azt jelenti, hogy túl van rajtad. Csak enyhíteni akarja a fájdalmát és ezt találja rá a legjobb módszernek. Én is szexeltem már hamar mássall, az szerintem egy hét se volt, mégis 1 év 3 hónap múlva tudtam teljesen túllépni az exemen.
Ha mással jön össze: Ha annak lesz új párja egyből, aki szakít, az csalta is őt rendesen vele. Ha véletlenül ismerkedett volna meg valakivel és úgy lenne hamar új kapcsolata, azt nem tudnád, mert inkább titkolná eleinte. Ha annak lesz új párja, akivel szakítottak, az meg kapcsolatfüggő, gőzerővel Tinderezik, hogy valaki megint szeresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!