Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bosszúszexről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszúszexről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy szakitás után elkezdeni lefeküdni az ex barátaival Volt már benne részetek bármelyik oldalról?
2023. júl. 23. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A világ egyik leggusztustalanabb dolgának tartom...
2023. júl. 23. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit oldanál meg ezzel?
2023. júl. 23. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ohn rájön, hogy a felsége megcsalja őt legjobb barátjával, Grünnel. Elrohan Grünnéhez, elmondja neki a hírt, és rábeszéli, hogy álljanak bosszút a házasságtörőkön. Grünné beleegyezik. A bosszú első rohama után azt mondja az asszony Kohnnak:

- Mit gondol, ne álljunk rajtuk bosszút másodszor is?

Erre Kohn azt feleli, miközben mászik ki az ágyból:

- Tudja, mit, Grünné asszony? Én már nem is haragszom annyira.

2023. júl. 23. 21:41
 4/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz, majd rájössz, hogy ez nagy baromság, és igazából csak röhely tárgya leszel, mikor kibeszélik.
2023. júl. 23. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját magát alázza ezzel az ember
2023. júl. 23. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztóan primitív. Eszembe nem jutna. Ez nem bosszú, hanem saját magad égetése. Nem hiszem, hogy én minden haverral szexelni akarnék. Szakítás után az kellene, hogy foglalkoztasson, hogy hogyan tovább a saját életedben.
2023. júl. 23. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ezt hívom bosszúszexnek, hanem azt, hogy ha szakítasz valakivel, majd rövid idővel visszakönyörgi magát, szexeltek párat és kidob téged csak azért, hogy az övé legyen az utosó szó. Mindkét verzió gusztustalan.
2023. júl. 23. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

A bosszú undorító elitélendő stb.

Ha valaki sokat szexel rögtön szakítás után (de nem bosszúból), az egy módja a felejtésnek, vagy az is lehet, hogy ennyire rossz volt a szex előtte és ennyire ki van éhezve.

Mindenesetre a szex jó dolog, ha minkét fél élvezi. Ennyi. Hogy van egy harmadik, aki közben megpukkan az irigységtől, hát az nem érdekes, neki semmi köze hozzá, a szex a jelenlévőkről szól.

Nem volt benne részem, nem is lesz. Nincs exem, a páromnak sincs.

2023. júl. 23. 23:06
 9/12 anonim ***** válasza:
te se vagy legéélesebb kés a fiókban...
2023. júl. 23. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz és gyerekes.

Volt pár éve egy baráti társaságom, szerencsére nem sokat lógtam velük... már egyáltalán nem.

Két pár is a tagja volt, 9-10 éve együtt. Zsoltika megdugta Endre barátnőjét (állítólag szar volt a szex). Mire Zsoltika barátnője ezt megtudva rohant lecumizni Endrét (akivel szintén szar volt a szex). Azóta is mindenki együtt van a saját párjával, immár 15 éve.

Mindig eszembe jut ez a sztori, mikor nézem a boldog párok képeit facebookon. 🤡🤡🤡

2023. júl. 24. 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!