Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan szerezte vissza az exét?
Úgy, hogy volt mire alapozni, mert maga a kapcsolatunk nagyon jó volt, nem voltak benne vérre menő viták, megcsalás, stb. A problémákat, amik miatt külön mentünk megbeszéltük, mindketttőnkben megvolt a szándék, hogy túljussunk rajtuk és ami a legfontosabb: tisztáztuk, hogy még mindig nagyon fontosak vagyunk egymásnak. Másképp nem ment volna.
2023. júl. 15. 19:01
Fb ismerősök maradtunk. Folyton pakoltam fel a jobbnál jobb képeket magamról demonstrálva, hogy milyen jól vagyok. O meg lajkolgatott mindent. Fél év múlva felkoszontottem a nevnapjan-de semmi más. Aztán pár hónap múlva ő írt rám a szülinapomon és innen indult el a beszélgetés. Pár hónap múlva már újra egy pár voltunk.
Amúgy életem legnagyobb tévedése volt, ha lehetne még nem történtté tenném. Úgyhogy ne csináld.
2023. júl. 15. 19:19
Elváltunk 7 év után egy gyerekkel. Alapvetően a szerelem nem múlt el, szex is működött, de sokat marakodtunk, látni se bírtuk egymást olykor, külön aludtunk, elváltunk. Ahogy különmentünk lassan normalizálódott a viszony. Kicsi volt a gyerek, így sokat találkoztunk hármasban, csináltunk közös programokat, egyre többször behívtam vacsorára miután hazahozott minket, nagyon jó hangulatban teltek ezek az esték, sokat viccelődtünk, a kicsi boldog volt, hogy ott az apja. Egy ilyen este tovább maradt, miután elaludt a gyerek, volt ott minden, ott aludt. Azóta 6 éve újra együtt és működik. 1 évig voltunk külön.
2023. júl. 15. 19:31
2: ne haragudj, de ez inkább tini katerória, amiben a közösségi média dominál, az ilyen felszínes kapcsolatért nem kár. Viszont ha több év és millió érték köt össze valakivel, akkor egészen más a helyzet.
2023. júl. 15. 20:06
Nem.volt hosszú kapcsolat.
2023. júl. 15. 20:13
Tapasztalataim szerint azért egy év minimum kell, mire kialakul valamiféle érdemi kötődés. Másrészt csak olyanért érdemes küzdeni, aki valami olyasmit tudott nyújtani a kapcsolatban, amit más nem. Máskülönben inkább érdemes valaki újjal kezdeni.
2023. júl. 15. 20:54
Nem mondanám,hogy visszaszereztem,de egy hónap csend után bebizonyoyodott,hogy még mindig gondolunk egymásra.
Jelenleg várakozó állásponton vagyok...és minél inkább tartom a távolságot,érzem,annál inkább hiányzunk egymásnak.Viszont mi már beláttuk,hogy semmi értelme az egésznek,így nem erőltetjük.
2023. júl. 15. 23:17
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az én helyzetemben viszont megpróbáltam, tettem felé gesztusokat, és ő még is csak barátként szeretne kezelni. Ha jól sejtem, ez az a pillanat amikor el kell engedni a dolgot. Vagy oka van hogy barátként szeretne megtartani?
Az az oka, hogy Ő csak barátként tekint Rád, Te pedig többet érzel, így ki tud még használni Téged. Most, sürgősen és véglegesen kell elengedni, bármilyen nagyon nehéz is.
2023. júl. 16. 11:56
Ez teljesen így van...
Exszel nem érdemes barátkozni,semmi értelme.Te reménykedsz,ő meg élvezi a szíve mélyén,hogy még mindig hat rád.
Szerintem nem éri meg.
2023. júl. 16. 12:14
Kapcsolódó kérdések: