Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémaként tekintünk arra, ha valaki rájön, hogy nem talál nálunk jobbat?
9-es: és ha azt a valamit, ami hiányzott, vagy ami miatt sor került a szakításra sikerül kijavítani( nyilván nem külsőség, hanem mondjuk valami ami eddig nem működött azt megoldja a pár)? Akkor végülis nem csak benned volt a hiba, vagy ha mégis, akkor is javítottál ezen a viselkedésen a kapcsolat érdekében.
De értem a gondolatmenetet, alapvetően szerintem nekem is ez lenne a fejemben, de adódhat úgy is ahogy leírtam most, akkor más a helyzet azért.
#12-re: Azért egy szakításnak általában nyomós oka van. Valamilyen szempontból nem bírod már elviselni a másikat.
Egyébként tényleg egyszerűen élek. Kitakarítottam az életemből a zűrös embereket.
13: van, hogy olyanok a körülmények, amiket épp nem tudsz elviselni, de a körülmények változásával maga a személy még megfelelő. Nálunk ez volt.
Írok egy példát (nem saját): valaki 0-24-ben gondozza a beteg családtagját, emiatt fásult, nincs energiája párkapcsolatra. Ha a beteg családtag meghal, akkor felszabadulnak az energiái. Vagy: nem talál munkát, nem tud elköltözni valahonnan hirtelenjében, van egy tartós betegsége, stb. stb. Millió olyan tényező lehet, ami kapcsolatgyilkos, de ha ezek kiküszöbölődnek, akkor más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!