Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az,hogy exemnek új barátnője van?
Figyelt kérdés
2 hónapja ért véget a kapcsolatunk,és hallottam ,hogy már van valakije.Fájdalommal tölt el mikor mesélik.Nem tudom,hogy miért.
Sokak szerint a lány kísértetiesen hasonlít rám,csak neki vékonyabb az arca.
Vajon ő akkor teljesen túllépett már rajtam?
2023. júl. 13. 08:56
1/7 anonim válasza:
Nyilván fáj, az lenne a baj, ha nem fájna :D Szeretted, fáj mással látni, főleg, hogy így úgy tűnik, hogy ő nyert. Meg azt sem akarod, hogy valaki mással jobban bánjon, mint veled, nem akarod, hogy boldog legyen. Ezek természetes érzések, ha a kapcsolat rossz volt.
2/7 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani, mint az egyes szófosó gép.
A helyes válasz:
Mert még mindig érzel iránta.
4/7 anonim válasza:
3. :)
Szavak száma:
1. hozzászóló:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
2. hozzászóló:
1
2
3
4
5
SZERETLEEEEEK!
5/7 anonim válasza:
Nekem másfél év után is fáj, bár már inkább csak az egómnak. Főleg, hogy el is veszi az új csajt.
6/7 anonim válasza:
Teljesen érthető, mivel szeretted őt, és le is feküdtél vele. Kialakult a kötődés.
7/7 anonim válasza:
Mert még nem léptél túl rajta és rosszul esik hogy ő igen.
Innen lehet tudni, hogy ki az aki jobban sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!