Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ha nem kaptok választ arra miért lett vége
a kapcsolatnak?
11/18 A kérdező kommentje:
Én is kerestem magamban a hibát. Mindig ő volt féltékenyebb, mert velem sokan szerettek volna járni.Tudtunk egymásról mindent és nem beszélt senkivel. Néhányszor megkérdőjelezte az érzéseimet az nagyon rosszul esett.De más probléma nem volt.
Őszinte leszek. Szerintem nagy színész volt, és igazából sosem szerethetett, csak el volt valakivel amíg nem talált olyat akivel komolyabban tud tervezni.
Én legalábbis ezt a magyarázatot tudnám egyedül elképzelni. Sajnálom. 😕
2023. júl. 11. 20:13
"csak el volt valakivel amíg nem talált olyat akivel komolyabban tud tervezni"
ha jól értem, az új kapcsolat még csak pár hónapos lehet(?)
Egyáltalán nem biztos, hogy komolyabban lehet tervezni, lehet csak valami miatt elcsábult. Ezt majd az idő mondja meg úgyis
2023. júl. 11. 20:47
Nem kell okokat keresni. Lehet csak befigyelt egy uj vki es miert ne dobbantson ha lehet.
Sokan faémegyszerűek es nem kell belevinni matrixokat mindenbe.
Egyik nap vesz vki almát masnap meg körtét. Nincs mit filozni rajta.
Ő igy szeretett, hogy pár évre jovagy.
2023. júl. 11. 20:49
Lehet most majd a másik szerencsétlennek veszi el pár évét.
Sokaknak jo ez igy, lavirozni hol egyikkel hol masikkal esetleg egy gyerek itt masik ott.
Ma már ez megy.
2023. júl. 11. 20:51
Jol megvoltunk. Ez a leggyakoribb. Nem, nem voltatok meg jol. Te jol megvoltal, es nem vetted eszre, hogy o nem.
2023. júl. 12. 00:14
16: ilyenkor kellene kinyitni a száját az illetőnek, és elmondani, ha valami problémája van. Megpróbálni változtatni, megoldani. De neeem... egyszerűbb ilyenkor becsajozni/pasizni a másik háta mögött, és dobbantani. Persze arra gondosan ügyelve, nehogy két szék közül a pad alá, tehát kínosan ügyelve rá, hogy a régi partner ne vegye észre ha gond van, miközben ő már rég az új áldozatot keresgéli...
2023. júl. 12. 07:18
Előbb utóbb úgyis kiderül az oka. Nekem azt mondta egy exem, hogy nagyon szeret, de nem akar bántani többet, úgyhogy szakítsunk. Tehát hogy miattam tette, ő szeret, de nekem akar jót. Én ebből mit értettem meg? Hogy van esélyem, csak most meghülyült kicsit. Aztán kiderült elég hamar, hogy egy másik csaj miatt szakít. Ezt megmondhatta volna egyből, akkor legalább nem reménykedek tovább. Amúgy is 3 hét után a képembe vágta, hogy ő most boldog nélkülem. Szerelmes belém, külön vagyunk és ő boldog? Mi a f.asz?
2023. júl. 12. 08:24
Kapcsolódó kérdések: