Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megtudtam hogy az ex pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam hogy az ex pasimnak új barátnője van. Hogyan dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés

Az a vicces hogy már közel két éve szakítottunk... ez alatt az idő alatt én végig azon voltam hogy túl lépjek rajta. Már nem vagyok belé szerelmes. Inkább dühöt, haragot és undort érzek iránta. Viszont nemrég megtudtam hogy pár hónapja barátnője van. Képeket is láttam róluk. Akkor elfogott egy nagyon rossz érzés. Nagyot csalódtam magamban mivel azt hittem hogy már túl tettem magam rajta, de ezek szerint mégsem ha így meg tudott érinteni :( Már nem szeretem őt, nem akarok vele lenni de akkor mégis miért zavar hogy már mással van? Én persze a szakítás óta egyedül vagyok... talán ezért bánt a dolog?

23/l

2023. júl. 11. 09:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Ez itt inkább már szerintem csak az ego játéka, 2 év után legalábbis erre tudok gondolni, főleg, hogy nem szereted.

Engem 3 hónapja dobtak ki, hát minden vagyok csak boldog nem, mondanom se kell én még mindig szeretem.. engem konkrétan az sokkolt, hogy megláttam fbon az új profilképét, amin szemmel láthatóan boldognak tűnik.. ez elég volt ahhoz, hogy még mélyebbre kerültem, zavar, hogy boldognak tűnik miközben én örülök ha túlélem a napokat, 0-24 rá gondolok.

Az élet szar.. de fel a fejjel, én nem hiszem, hogy valaha ennyire szakítás megviselt volna.

2023. júl. 11. 14:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11: Na meg amikor új frizurája van vagy új ruhái vagy megborotválkozott/szakállat igazított, az tud fájni igazán :D Nyugi neked is elmúlik majd :)
2023. júl. 11. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen esetekben érdemes szakemberhez fordulni. Lehetséges, hogy 1-2 óra alatt úgy kihoz ebből, csak nézni fogsz miért is éreztél így.
2023. júl. 14. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy két ember annyira undorító alpári, látszik nincs életetek :D

Kérdező! Az exet MINDIG le kell tiltani! Engedd el a francba! Jobbat érdemelsz!

2023. aug. 5. 16:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ezeket az undorító kommenteket miért engedik át?
2023. aug. 6. 13:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok. Kérdező, ez teljesen normális reakció. Egy szakításnál (különösen, ha nem mi szakítottunk) nem csak a szívünk, hanem a büszkeségünk is sérül. Persze, hogy bosszant, hogy boldognak látod, miközben te még egyedül vagy. Fel a fejjel, el fog múlni.
2023. aug. 6. 13:32
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Azt csak nem gondolhattad, hogy már soha többet nem lesz neki senki? Hát most lett.
2023. aug. 6. 13:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoltam... szerintem kettőnk közül nem ő érdemli meg hogy boldog legyen. Az ismerkedéssel kapcsolatban pedig annyit hogy mindenkitől azt hallom hogy ameddig nem tettem túl magamat rajta 100%-osan addig ne vágjak bele új kapcsolatba. Hogy ne azért akarjak valaki mást hogy elfeledtesse velem őt.
2023. aug. 29. 08:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Az exem egy nárcisztikus, hazug barom. Félrement, hazudott a kapcsolatunk alatt végig, én meg hitegettem magam, hogy majd jobb lesz - nem lett. Úgy gondoltam, nem érdemli meg, hogy boldog legyen, aztán rájöttem, mit foglalkozok vele? Nekem a saját életemmel kell törődnöm, nem azzal, vele mi van. Felőlem meg is dögölhetne, nem hatna meg. Válaszokat sem várok már, mert az is csak hazugság lenne. Te azzal törődj, hogy te boldog legyél, egyedül. Mert a saját boldogságodhoz nem kell pasi!
2023. aug. 29. 08:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy nem ártana neked szakember segítsége. Közben persze az, hogy magaddal foglalkozol, boldog vagy egyedül és ha legalább fele mértékben túl vagy rajta, akkor kezdj el ismerkedni! Tudom könnyű írni, de másképp nem fogsz rajta túllépni soha!
2023. aug. 30. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!